Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Bugetul pe 2017 și pregătirea proiectelor cu finanțare pe OG 28 și AFIR, priorități pe agenda administrației  județului Dâmbovița

Autor:

Data: 10 februarie 2017, 12:36

  •  
  •  
  •  

 Autoritățile județului Dâmbovița sunt preocupate în această perioadă de realizarea bugetului județului Dâmbovița dar și al autorităților locale. Nu în ultimul rând pe lista de priorități  se află și pregătirea proiectelor  ce urmează a fi depuse pe OG 28 dar și pe AFIR. Foarte mulți primari dâmbovițeni au proiecte pregătite ce urmează a fi depuse pe AFIR. „ La nivelul administrației locale  suntem preocupați să avem cât mai repede o lege a bugetului, să facem bugetele autorităților județene, bugetele autorităților locale, să depunem potrivit prevederii legale cât mai multe proiecte  care să fie finanțate pe OG 28, avem termen legal de  30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial a Legii Bugetului și trebuie să fim foarte atenți că trebuie să se deschidă și axele de finanțare  pe AFIR și colegii mei primari  au foarte multe proiecte  care așteaptă să le depună pe aceste axe ”, a declarat Alexandru Oprea – președintele CJ Dâmbovița .

Parlamentul a adoptat marți proiectele de lege privind bugetul de stat și cel al asigurărilor sociale pe anul 2017. Proiectul privind bugetul de stat a fost adoptat cu 208 voturi favorabile și 105 “împotrivă”, iar cel al asigurărilor sociale cu 208 “pentru” și 107 “împotrivă”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.