Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Beneficiarii de ajutor social s-au îmbolnăvit subit pentru a nu participa la acțiunile de deszăpezire

Autor:

Data: 9 februarie 2017, 11:22

  •  
  •  
  •  

Se lucrează  cu motoarele turate la deszăpezirea municipiului Târgoviște.  Edilul Cristian Stan  alături de toți șefii instituțiilor cu atribuții în procesul de deszăpezire la nivelul  municipiului Târgoviște, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat planul după care se acționează pentru curățarea zăpezii de la nivelul orașului. Se lucrează cu aproximativ 200 de oameni și zeci de utilaje:    “În ultimele 24 de ore au fost căderi importante de zăpadă în municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița. Vreau să menționez că acționăm  încă de ieri noapte  cu mici întreruperi pentru că  este nevoie și de puțină odihnă și pentru oamenii  pe care-i avem, aproximativ 150-200 de oameni  care acționează în municipiul Târgoviște. Utilajele au circulat toată noaptea .Sigur nu putem rezolva toate problemele  dar  facem  eforturi . Vom intra pe toate străzile din municipiul Târgoviște ”, a afirmat primarul Cristian Stan.

Beneficiarii de ajutor social s-au îmbolnăvit subit pentru a nu participa la acțiunile de deszăpezire

Fără rețineri, primarul Cristian Stan a ținut să afirme faptul că  din cei 300 de beneficiari de ajutor social și apți de muncă,  doar 20 au putut fi mobilizați  în activitățile de deszăpezire, restul luându-și adeverințe medicale.  Edilul a spus că este inadmisibil acest lucru și că va cere o anchetă   instituțiilor abilitate privind  eliberarea acestor adeverințe medicale :

Am o nemulțumire și o fac publică. Am solicitat sprijinul  persoanelor care beneficiază de Legea 416, ajutor social și am constatat că  nu am reușit  să mobilizăm decât 20 de beneficiari, restul  obținând adeverințe medicale. Mi se pare absolut inadmisibil ca o familie  întreagă să aibă adeverințe medicale . Nu știu cum se eliberează aceste adeverințe medicale dar noi vom face demersuri  către Colegiul Medicilor, DSP  și instituțiile care au competențe în acest domeniu .”, a mai spus primarul Cristian Stan

Primarul Cristian Stan a anunțat că  se va face o analiză riguroasă a dosarelor de la Legea 416  și se va trece și la tăierea ajutorului  social.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.