Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Claudia Gilia: Președintele României a reușit să-i învrăjbească pe români, a incitat și chiar a alimentat protestele, și-a încălcat rolul statuat de art. 80, alin. 2 din Constituția României

Autor:

Data: 6 februarie 2017, 15:30

  •  
  •  
  •  

Președintele OFSD Dâmbovița , Claudia Gilia a ieșit într-o conferință de presă   și a afirmat clar și răspicat  că la acest moment, România are  un președinte care și-a încălcat rolul statuat de art. 80, alin. 2 din Constituția României, acela de mediator între puterile statului și  nu numai, și de mediator între stat și societate. Mai mult, social-democrata Claudia Gilia a spus că , președintele României, Klaus Iohannis a reușit să-i învrăjbească pe români, ba mai mult  a incitat și chiar a alimentat protestele: “Partidul Social Democrat își reafirmă susținerea pentru Guvernul Grindeanu, un guvern care a fost învestit în mod constituțional, un guvern care este legitimat prin voturile a peste 3,6 milioane de cetățeni.

 PSD militează pentru respectarea principiului separației și echilibrului puterilor în stat, pentru respectarea democrației, dar și a principiilor care guvernează statul de drept.  În opinia noastră este necesar  să revenim la normalitate. 

Pentru PSD este importantă stabilitatea țării. Dezbaterea problemelor din societate și mai ales  reglementarea soluțiilor  pentru aceste probleme  trebuie să se facă în forurile constituționale, cele care sunt statuate de constituția României. Este necesar o dezbatere cât mai recentă  cu specialiști veritabili, repet , veritabili  ai Dreptului Penal, de procedură penală  pentru a realiza un Cod Penal și  un Cod de procedură penală…

Din păcate, în România, la acest moment, avem un președinte care, în opinia noastră, și-a încălcat rolul statuat de art. 80, alin. 2 din Constituția României, acela de mediator între puterile statului și  nu numai, și de mediator între stat și societate. În opinia noastră, este datoria președintelui României să fie cel care susține revenirea la situația normală, este  cel care să solicite dialogul între toate forțele politice din societatea românească.

Din păcate, președintele României a reușit să-i învrăjbească pe români. E ste un președinte care, din păcate, spun iarăși, a incitat și chiar a alimentat protestele și acest lucru nu-l face un președinte mediator. Cei care protestează în Piața Victoriei, pentru că au anunțat că o să protesteze în continuare, de ce o fac ?
Manipulatorii de profesie nu vor înceta să provoace la nesfârșit și ne întrebăm ce se va întâmpla cu România. România nu este a unor instigatori care s-ar simți bine să-i pună în niște situații deosebite pe români și care, cu siguranță, s-ar bucura de răul care s-ar produce.”,
a declarat președintele OFSD Dâmbovița , Claudia Gilia.

Atât la începutul declarație cât și la finalul declarației, președintele OFSD Dâmbovița , Claudia Gilia  a spus că Partidul Social Democrat își reafirmă susținerea pentru Guvernul Grindeanu, un guvern învestit în mod constituțional, un guvern care este legitimat prin voturile a peste 3,6 milioane de cetățeni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.