Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CUPA BĂILOR PUCIOASA – KARATE, UN EVENIMENT NAȚIONAL

Autor:

Data: 4 februarie 2017, 16:57

  •  
  •  
  •  

 În acest weekend orașul Pucioasa a devenit capitala baschetului și a artelor marțiale, Karate.  Sala de sport a Liceului Tehnologic Pucioasa – Clubul Copiilor ”Nicolae Mateescu” Pucioasa  a fost sâmbătă, 4 februarie 2017, gazda  evenimentului Cupa Băilor Pucioasa –Karate.

 Este pentru prima dată  când Cupa Băilor Pucioasa –Karate  se desfățoară sub egida Federației Române de Karate WUKF.  292 de sportivi  din 14 cluburi  din întreaga țară au luat parte la această competiție. Sportivii  au vârste cuprinse între 4 ani și +18 ani:  Este prima ediție a acestei competiții organizată  sub egida Federației Române de Karate WUKF și spun acest lucru  pentru că la Pucioasa a mai fost organizat un astfel de eveniment dar sub egida altei Federații. Avem 292 de sportivi  din 14 cluburi   atât din zona centrală cât și de sud a României . îi mulțumesc domnului președinte Liviu  Crișan pentru încrederea acordată  în desfățurarea acestei competiții  și totodată mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Pucioasa  pentru sprijinul acordat, în special domnului primar Constantin Ana și domnului viceprimar Dan Sprinceană.  Pucioasa este reprezentată de  Clubul Sportiv Kidava Pucioasa condus de Leurzseanu Vasile și  Leurzeanu Daniel. Această competiție are ca scop selectarea sportivilor  care vor participa  în 11 februarie  la Campionatul Național de Karate  ce se va desfățura tot în județul Dâmbovița da.r la Târgoviște  ”, a afirmat   profesorul Vasile Leurzeanu, organizator și inițiatorul acestui eveniment.

În prima parte a zilei  au avut loc competițiile pentru sportivii cu vârste  de la 4 ani până la 11 ani iar în a doua parte au evolutat categoriile de vârstă de la 11 ani până la +18 ani.  Au primit medalii si diplome pentru locurile I,II,III și IV. Cupe pentru cluburile clasate pe primele trei locuri. Arbitrajul    a fost asigurat la centru numai  de arbitrii “A” licentiați .

 A avut loc și o deschidere oficială  a evenimentului la care au participat  primarul orașului Pucioasa, Constantin Emilian Ana , viceprimarul  Dan Sprinceană, cyti managerul Alin Nițescu și alți oameni de seamă ai orașului Pucioasa. Primăria orașului Pucioasa a susținut acest eveniment  inițiat și organizat de profesorul  Vasile Leurzean, cel ce conduce și Clubul Sportiv Kidava Pucioasa care reprezintă o mândrie pentru orașul Pucioasa  :

În numele Primăriei orașului  Pucioasa  vă urez bine ați venit! Sper că v-am putut dovedi că suntem o gazdă primitoare. La anul vă așteptăm și în număr și mai mare . Sincer, sunt copleșit de această manifestare . Îi felicit pe tinerii sportivi care au terminat competiția și să le urez succes celor care încep în câteva momente . îi mulțumesc domnului profesor Leurzeanu pentru această competiție ce pune din nou orașul Pucioasa pe harta României . vreau să demonstrăm că la Pucioasa , copiii și tot ceea ce înseamnă sport , mișcare au un sprijin din partea noastră.   ”, a declarat  primarul Constantin Ana

Ca și domnul primar Constantin Ana  Emilian și eu, ca viceprimar al orașului Pucioasa vă mulțumesc  pentru această prezență extrem de numeroasă în orașul Pucioasa  și vă promitem că suntem oricând o gazdă primitoare ”, a declarat  viceprimarul Dan Sprinceană

Toate cluburile participante dar și autoritățile locale au primit câte o diplomă de excelență  și o cupă în semn de mulțumire.

Nu au lipsit din program nici momentele artistice susținute de sportivele Clubului Sportiv Allstars Sports Pucioasa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.