Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  În CLM Târgovişte s-a aprobat comasarea Liceului „Nicolae Mihăiecu” cu  Liceul de Transporturi Auto

Autor:

Data: 31 ianuarie 2017, 18:23

  •  
  •  
  •  

În Consiliul Local Târgovişte s-a aprobat  reţeaua de unităţi şcolare preuniversitare de pe raza municipiului Târgovişte pentru anul şcolar 2017-2018.  Reţeau şcolară suferă o singură modificare  şi este vorba despre Liceul „Nicolae Mihăiecu” care va fi comasat cu Liceul de Transporturi Auto, începâd din septembrie 2017. Liceul de Transporturi Auto este unitatea care-şi va păstra personalitatea juridică.

Liceul „Nicolae Mihăiecu” este  unul dintre liceele târgoviştene cu cea mai importantă bază materială şi va dispărea şi asta din cauza faptului că acesta nu mai prezintă interes pentru absolvenţii de clasa a VIII-a. Cele două licee îşi vor derula activitatea educaţională începând cu noul an şcolar în clădirea Liceului „Nicolae Mihăiescu” din microraionul XII. Chiar dacă cele două instituţii vor fi comasate, edilul dă asigurări că nu va fi afectat niciun loc de muncă, nimeni nu va rămâne fără serviciu, indiferent de natura postului pe care îl ocupa în unitatea de învăţământ.

Cu 20 de voturi pentru a fost aprobată reţeaua de unităţi şcolare preuniversitare de pe raza municipiului Târgovişte pentru anul şcolar 2017-2018 care prevede şi comasarea Liceului „Nicolae Mihăiecu cu  Liceul de Transporturi Auto.

La Liceul „Nicolae Mihăescu”, este un corp principal de clădire,  unde sunt peste 20 de clase, ateliere, sală de sport, teren de sport, un cămin destul de mare plus o cantină iar Liceul de Transporturi Auto îşi desfăşoară activitatea în condiţii improprii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.