Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consilierii judeţeni Gabriela Caciamac şi Daniel Comănescu, membrii ai Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Dâmboviţa

Autor:

Data: 31 ianuarie 2017, 14:06

  •  
  •  
  •  

Consilierii judeţeni ai PSD,  Gabriela Caciamac şi Daniel Comănescu au fost desmnaţi  în cadrul şedinţei extraordinare a CJ Dâmboviţa din data de 31 ianuarie 2016,  membrii ai Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Dâmboviţa.

S-a adoptat această hotărâre ca urmare a demisiei domnului Manole Mihai-Alin, din funcţia de preşedinte şi membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Dâmboviţa şi a domnului Stoica Liviu-Cozmin, din funcţia de membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Dâmboviţa . Alin Manole  este vicepreşedinte CJ Dâmboviţa iar Liviu Stoica este președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției pentru Agenda Digitală a României.

Cel mai probabil în luna februarie, ATOP Dâmboviţa se va reuni într-o şedinţă, în cadrul căreia  se va alege şi preşedintele ATOP Dâmboviţa. ATOP  este organism cu rol consultativ, fără personalitatejuridică, care se constituie şi funcţionează pe lângă fiecare consiliu judeţean, şi care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi ale H.G. nr.787/2002 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a autorităţii teritoriale de ordine publică, în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează.

Conform art.17 din Legea nr.218/2002, modificată şi completată, Autoritatea teritorială de ordine publică este constituită din şeful inspectoratului de poliţie judeţean, un reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, subprefect, 6 consilieri desemnaţi de consiliul judeţean, 3 reprezentanţi ai comunităţii desemnaţi de preşedintele consiliului judeţean, şeful inspectoratului judeţean de jandarmi, şeful inspectoratului pentru situaţii de urgenţă judeţean şi, după caz, şeful poliţiei locale din municipiul reşedinţă de judeţ.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.