Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Plutonierul major Adrian Cătălin Buleandră, pompier-salvator printre îngeri

Autor:

Data: 30 ianuarie 2017, 14:11

  •  
  •  
  •  

Pompierii militari dâmboviţeni au mai pierdut un camarad.

În seara zilei de sâmbătă, în urma unui cumplit accident rutier, plutonierul major Adrian Cătălin BULEANDRĂ s-a stins din viaţă, plecând la ceruri mult prea devreme, la numai 46 de ani.

Tragicul eveniment a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa şi, în special, a camarazilor din Detaşamentul de Pompieri Moreni, alături de care îşi desfăşura activitatea.

Ironia sorţii este că pentru salvarea vieţii celui care, la rândul său, a salvat vieţi în cadrul misiunilor la care a participat, nu s-a mai putut face nimic de către colegii sosiţi la locul evenimentului.

Încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1991, şi-a desfăşurat cei 27 de ani de activitate la Detaşamentul de Pompieri Moreni, participând la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie pentru salvarea vieţii semenilor.

Un camarad de nadejde, un om cu suflet mare şi bun, un profesionist desăvârșit şi un exemplu de modestie şi conduită, aşa va râmâne salvatorul plecat între îngeri în memoria colegilor săi şi a celor care l-au cunoscut.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 27 de ani un bun coleg şi prieten  – plt. maj. Adrian Cătălin BULEANDRĂ.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică !

Rămas bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.