JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Doi turisti bucuresteni au rămas înzăpeziţi pe un drum forestier din Bucegi

Autor:

Data: 29 ianuarie 2017, 19:18

Astăzi, 29 ianuarie a.c., în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor turişti care se aflau în dificultate.

Turiștii, o femeie și un bărbat cu vârstă cuprinsă între 40 și 70 de ani se aflau în deplasare cu autoturismul spre o cabană din Munții Bucegi, iar, la un momentdat în zona Podu cu Florile au rămas înzăpeziţi, fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea spre destinație.

În urma intervenției jandarmilor montani, turiștii din București au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculul din zăpadă, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

                                                                          ***                            

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google