Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. FRF, Primăria Târgovişte şi CJ Dâmboviţa construiesc un teren de fotbal la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte

Autor:

Data: 27 ianuarie 2017, 15:33

  •  
  •  
  •  

Conducerea Primăriei Târgovişte şi conducerea CJ Dâmboviţa au fost gazda vizitei preşedintelui  Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.  S-a făcut o vizită  la Complexul Turistic de Nataţie, unde se va  amenaja unui teren  de fotbal, proiect realizat în baza unui parteneriat între FRF, Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.   Au fost prezenţi : Alexandru Oprea, preşedintele  CJ Dâmboviţa, Alin Manole, vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, preşedintele FC Chindia Târgovişte, Ghergu  Nicu, viceprimarul Cosmin Bozieru, preşedintele AJF Dâmboviţa, Emil Tudor  , preşedintele CSM Târgovişte, Ciprian Prisăcaru şi secretarul general adjunct al FRF, Gabriel  Bădescu şi preşedintele FCM Târgovişte, Ghiorghi Zotic. Primarul Cristian Stan s-a arătat încrezător  în acest proiect care prinde viaţă la Târgovişte: „Marcăm debutul unui proiect  important pe care vrem să-l derulăm  în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, cu CJ Dâmboviţa şi AJF Dâmboviţa. Avem oaspeţi de seamă la Complexul  Turistic de Nataţie, domnul  Răzvan Burleanu, preşedinte FRF,căruia îi mulţumesc pentru prezenţă la Târgovişte  şi pentru seriozitatea de care a dat dovadă având în vedere  că discuţiiile pentru demararea acestui proiect  nu au început de foarte mult timp dar iată  că începem să concretizăm  şi în perioada următoare lucrăm la documentaţiile necesare. Este primul proiect de acest gen la Târgovişte, terenul este undeva lângă Complexul  de Nataţie Târgovişte  ”, a declarat primarul Cristian Stan.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a ţinut să sublinieze  deschiderea  de colaborare pe care a găsit-o la Târgovişte şi la CJ Dâmboviţa:

Înainte de toate , trebuie să plecăm de la principiul care ne ghidează nouă activitatea. Este şi un principiu asumat de UEFA  şi anume ” Fotbalul înainte de toate”.  Când îţi  asumi un asemenea principiu şi nu ai terenuri de fotbal înseamnă că nu ai fotbal. Avem nevoie de investiţi în România, în zona de infrastructură  şi nu ne referim doar la stadioane   aşa cum sunt proiecte în ţară şi cred cu tărie că şi la Târgovişte, într-un timp  relativ scurt vom avea un stadion nou , Chindia merge bine şi este de apreciat  . Este de apreciat şi numărul mare de spectatori care vine la meciurile Chindiei care se clasează în primele zece echipe privind media de spectatori… FRF împreună cu FIFA, UEFA şi cu partenerii săi din mediul privat  am constituit un fond privat  cuprind între 2-3 milioane de euro, care vor fi investiţi în 2017-2018, în terenuri mari de fotbal.  Acesta este şi motivul principal al vizitei de aici. Mai mult vreau să subliniez  un exemplu de bună practică pe care l-am găsit aici la Târgovişte ”, a declarat  preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a mai spus că este încrezător că în cel mai scurt timp la Târgovişte se va realiza un stadion modern.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.