JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Alexandru Oprea: Trebuie să existe  o răspundere a magistraţilor

Autor:

Data: 26 ianuarie 2017, 15:44

Secretarul  executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea  a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă  că este adeptul  unei legi privind  răspunderea  magistraţilor, arătând că aceasta este oportună dat fiind faptul că foarte mulţi români şi-au găsit dreptatea la CEDO iar statul roman este obligat  să plătească despăgubiri:

 “Sunt şi eu  adeptul că trebuie să existe  o răspundere a magistraţilor.  Atâta timp cât există răspunderea preşedinţilor de CJ, a parlamentarilor, a miniştrilor, a fiecăruia dintre noi ca şi cetăţeni pentru faptele care le producem.. trebuie şi o răspundere a unui magistrat  care printr-o decizie  mai mult  sau mai puţin   fundamentată,  poate schimba destine sau poate nenoroci  viaţa  unei personae sau a mai multor persoane. Şi din păcate pentru noi si pentru statul roman  sunt nenumărate exmple în care oameni condamnaţi în România şi-au câştigat  drepturi la CEDO  şi statul roman a fost obligat să plătească despăgubiri importante   ”, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea

Social-democratul dâmboviţean, Alexandru Oprea  a mai spus că  acestea  sunt priorităţi strigente pentru România  şi nu un referendum pe care şi-l doreşte preşedintele României.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google