Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea a participat la Ziua Unirii Principatelor la Focşani

Autor:

Data: 24 ianuarie 2017, 21:33

  •  
  •  
  •  

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea după ce a luat parte la manifestările  de la Târgovişte prilejuite de Ziua Micii Unirii, imediat a plecat către Focşani, unde a onorat invitaţia oficialilor vrânceni, cu prilejul manifestărilor dedicate  Zilei de 24 ianuarie- Ziua Unirii Principatelor.

La Focşani, Ziua de 24 ianuarie a fost  marcată printr-o înaltă suită de evenimente. A  avut loc un moment evocator interpretat de actori din Bucureşti, urmat de discursurile oficialităţilor.

La final cu toţi  au învârtit Hora Unirii . Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea a fost însoţit de vicepreşedintele CJ, Alin Manole şi de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru:Unirii Principatelor Române atât la noi acasă, la Târgoviște, cât și în locul care a însemnat ”acasă” pentru Mica Unire acum 158 de ani – Municipiul Focșani. Cu siguranță, importanța Micii Uniri se resimte în fiecare loc din această țară, însă, pentru devotamentul oamenilor locului arătat față de însemnătatea și urmarea istorică a unirii Moldovei cu Țara Românească, dar și pentru importanța actului de unire în sine încheiat la Focșani prin desființarea hotarului dintre cele două principate, Focșani a fost și va fi acasă pentru fiecare 24 ianuarie de acum înainte”, a scris  pe pagina  sa de socializare preşedintele CJ, Alexandru Oprea

Guvernul  a fost reprezentat de către ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Beniamin Leş şi de Ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.