JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea a participat la Ziua Unirii Principatelor la Focşani

Autor:

Data: 24 ianuarie 2017, 21:33

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea după ce a luat parte la manifestările  de la Târgovişte prilejuite de Ziua Micii Unirii, imediat a plecat către Focşani, unde a onorat invitaţia oficialilor vrânceni, cu prilejul manifestărilor dedicate  Zilei de 24 ianuarie- Ziua Unirii Principatelor.

La Focşani, Ziua de 24 ianuarie a fost  marcată printr-o înaltă suită de evenimente. A  avut loc un moment evocator interpretat de actori din Bucureşti, urmat de discursurile oficialităţilor.

La final cu toţi  au învârtit Hora Unirii . Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea a fost însoţit de vicepreşedintele CJ, Alin Manole şi de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru:Unirii Principatelor Române atât la noi acasă, la Târgoviște, cât și în locul care a însemnat ”acasă” pentru Mica Unire acum 158 de ani – Municipiul Focșani. Cu siguranță, importanța Micii Uniri se resimte în fiecare loc din această țară, însă, pentru devotamentul oamenilor locului arătat față de însemnătatea și urmarea istorică a unirii Moldovei cu Țara Românească, dar și pentru importanța actului de unire în sine încheiat la Focșani prin desființarea hotarului dintre cele două principate, Focșani a fost și va fi acasă pentru fiecare 24 ianuarie de acum înainte”, a scris  pe pagina  sa de socializare preşedintele CJ, Alexandru Oprea

Guvernul  a fost reprezentat de către ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Beniamin Leş şi de Ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google