Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan: Târgoviştea nu poate să rămână  fără baschet

Autor:

Data: 20 ianuarie 2017, 15:12

  •  
  •  
  •  

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte, vicecampioană  a României se află într-o situaţie destul de dificilă, riscă nu se înscrie în Campionatul  2017-2018 şi asta dacă  nu achită suma de 10.000 de franci elvețieni doar pentru deblocarea transferurilor jucătoarelor românce. Federaţia Română de Baschet  deja a comunicat  decizia  către CSM Târgovişte, decizie adoptată în cadrul ședinței Biroului Federal din 16 ianuarie, în sensul blocării transferurilor interne și internaționale ale CSM Târgoviște:  Dupa prezentarea Raportului Comisiei FRB, care a participat la discutiile cu reprezentantii Primariei Targoviste si CSM Targoviste, BF a ascultat si prezentarea reprezentantilor CSM Targoviste referitoare la acest caz. In urma discutiilor, se aproba cu unanimitate de voturi urmatoarea decizie in cazul CSM Targoviste:

– incepand cu 16.01.2017, in baza prevederilor punctului 4 din Decizia de BF din 30.01.2015, FRB va bloca transferurile interne si internationale ale CSM Targoviste. Prezenta sanctiune poate fi ridicata astfel:
– dupa achitarea amenzii de 10.000 franci elvetieni de la FIBA  vor fi deblocate transferurile jucatoarelor romance din campionatele interne;
– dupa indeplinirea cumulativa a urmatoarelor criterii: achitarea unui cuantum de 50% din sumele stabilite prin deciziile BAT din 2013 si prezentarea unui angajament de plata convenit cu reclamantii din cazurile 0383/2013 si 0468/2013, transferurile internationale vor fi deblocate;
Cererile de transfer ale jucatoarelor romance, inregistrate la FRB pana la data de 16.01.2017, vor fi operate dupa achitarea amenzii de 10.000 franci elvetieni de la FIBA.
In cazul in care pana la data limita de inscriere in sezonul competitional 2017-2018, CSM Targoviste nu va face dovada indeplinirii cumulative a conditiilor impuse de catre BF prin prezenta decizie, FRB nu va inscrie echipa in LNB
”, se arată în comunicatul FRB.

Primarul Cristian Stan a vorbit despre această problemă şi a subliniat că  trebuie soluţionată juridic.

Am avut o întâlnire cu preşedintele CSM Târgovişte  şi  eu cred că această chestiune trebuie soluţionată juridic. L-am sfătuit să –şi ia asistenţă de specialitate . Într-un fel sau altul este cert la momentul de faţă că banii aceea trebuie plătiţi. Cine îi va sporta în ultimă instanţă vom vedea. Banii trebuie achitaţi pentru că nu ne vom putea permite  să rămânem fără baschet la Târgovişte. Intenţia noastră este ca la anul CSM Târgovişte  să aibă obiectiv, câştigarea Campionatului naţional  de baschet fete. Indiferent de situaţie, activitatea de performanţă va continua la Târgovişte”, a declarat Cristian Stan.

La final, mesajul primarului Cristian Stan  a fost foarte clar, şi anume că Târgoviştea nu poate să rămână  fără baschet.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.