Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În aparatul de  specialitate al primarului municipiului Târgovişte şi direcţiile subordonate  sunt vacante  peste 100 de posturi 

Autor:

Data: 20 ianuarie 2017, 12:42

  •  
  •  
  •  

Zilele trecute, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan  scria pe o pagină de socializare că  în aparatul de  specialitate al primarului municipiului Târgovişte sunt vacante  peste 70 de posturi  atât de natură contractuală   cât şi funcţii publice. Potrivit edilului, deja unele posturi sunt scoase la concurs. Se caută personal specializat pe zona de implementare a proiectelor cu finantare europeana sau in achizitii publice : “  In conditiile in care gasirea unui loc de munca reprezinta o problema importanta pentru multi targovisteni, precizez faptul ca la nivelul aparatului de specialitate al primarului Municipiului Targoviste sunt vacante aproximativ 70 de posturi, atat de natura contractuala cat si functii publice.

Mentionez ca unele dintre aceste posturi sunt deja scoase la concurs iar altele vor fi scoase la concurs in viitorul apropiat.

Posturile vizeaza categorii variate de functii (consilier -debutant, asistent, principal, superior-, inspector de specialitate, referent), iar in multe cazuri au fost scoase la concurs chiar de mai multe ori.

Suntem foarte interesati de personal specializat pe zona de implementare a proiectelor cu finantare europeana sau in achizitii publice.

La acestea se mai adauga inca aproximativ 30 de posturi vacante la societatile si directiile subordonate Primariei Targoviste sau Consiliului Local Targoviste: muncitor necalificat, floricultor, asistent medical, etc.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa departamentului de resurse umane al Primariei Targoviste sau SC ECO SAL 2005 SA, Directiei de Asistenta Sociala, Directiei de Salubritate, Directiei de Administrare a patrimoniului Public si Privat”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de socializare.  Peste 30 de posturi sunt  vacante şi  în cadrul direcţiilor subordonate Primăriei Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.