Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, apreciat la nivel naţional. În februarie, găzduieşte Cupa  Contratimp Chindia

Autor:

Data: 19 ianuarie 2017, 14:52

  •  
  •  
  •  

Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte este una dintre cele mai importante investiţii ale municipiului Târgovişte şi de la o zi la alta capătă notorietate naţională.  Tot mai mulţi sportivi din ţară sunt atraşi de serviciile oferite de acest complex. potrivit unor statistici oficiale, de la începutul anului  şi până în prezent peste 700 de persoane au ales să beneficieze de serviciile Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte.  O mare reuşită a reprezentat şi deschiderea salii de forţă.  La jumătatea lunii februarie, Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte  va găzdui un concurs  intitulat Contratimp Chindia. Primarul Cristian Stan nu a omis să vorbească şi despre investiţiile pe care vrea să le realizeze   în zona Complexului de Nataţie. A amintit de realizarea unui hotel, a unui teren de fotbal şi a unei săli de sport la standarde europene:  “De la începutul anul şi până în prezent la Complexul Turistic de Nataţie au venit peste 700 de persoane . Din data de 3 ianuarie este funcţională şi Sala de forţă.l deja această sală a devenit neîncăpătoare şi ne gădim să mai amenajăm o sală într-o clădire adiacentă. potrivit datelor avem undeva la 400 de persoane care au venit în această perioadă la Sala de forţă . La Complexul de Nataţie avem şapte instructori  şi aproape 300 de copii care i-au cursuri de înnot. Menţionez că predă cursuri de înnot la Complexul de Nataţie Târgovişte, prima medaliată olimpică, Anca Pătrăşcoiu … Eu spun că  cei care vin aici sunt pe mâini bune.  Ca şi perspective pe termen mediu, avem un concurs pe  care l-am  numit noi  Cupa Chindia-Contratimp Chindia. Va reuni aproape 400 de  copii  cu vârste între 8-11 ani, vor fi 52 de probe  şi sperăm să avem peste 1000 de spectatori. Este baza de nataţie cea mai apreciată  din România.   Avem proiecte importante pentru această zonă.  Aici, lângă Complexul de Nataţie vrem să construim un hotel, pentru ca loturile naţionale  care vin şi se pregătesc aici, cu titlu de exemplu, la începutul lunii viitoare  va fi lotul naţional de polo  fete, coordonat de Vlad Hagiu .  Tot aici vrem să construim trenul de fotbal  în colaborare cu Federaţia de Fotbal şi CJ Dâmboviţa şi totodată prin CNI vrem să finanţăm o sală de sport   “, a declarat primarul Cristian Stan.

La Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte  există personal de înaltă calitate, instructori renumiţi ,medaliaţi olimpici ai României şi care işi dau tot interesul. Târgoviştenii şi nu numai sunt aşteptaţi la Complexul de Nataţie Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.