Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Fieni, proiecte de  peste  5 milioane  de euro cu  finanţare prin OG 28

Autor:

Data: 18 ianuarie 2017, 13:05

  •  
  •  
  •  

Noua admnistraţie a oraşului Fieni  are pe agenda de priorităţi a anului 2017, proiecte cu finanţare pe OG 28  ce au ca obiectiv general îmbunătățirea calității infrastructurii de educație, prin crearea unui mediu școlar la standarde europene precum şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a oraşului Fieni.  Administraţia  de la  Fieni a depus un proiect cu finanţare pe OG 28  care vizează reabilitarea şi modernizarea Şcolii Generale  ”Diaconu Coresi”.

Valoarea proiectului este de 2,3 milioane de euro.  Tot cu finanţare pe OG 28, în primăvara acestui an încep lucrările de asfaltare  pe strada Runcului şi zonele adiacente.  Mai există un proiect depus de admnistraţia de la Fieni ce vizează asfaltarea altor 20 de km de drum: „Am depus proiect cu finanţare pe OG 28 privind reabilitarea şi modernizarea  Şcolii Generale  în valoare de  2,3 milioane de euro. Priorităţile la finanţare sunt şcolile, grădiniţele  şi reţelele de apă-. Dacă nu reuşim aici vom depune proiectul şi pe Axa 3. Mai am un proiect tot pe OG 28, deja aprobat şi vom începe lucrările de asfaltare din primăvară pe strada Runcului  şi zonele adiacente, este un proiect în valoare de 1,2 milioane de euro. Am depus şi Anexa 3 pentru alţi 20 de km de drum . Vreau să regătim un proiect şi pe Axa 8 ”, a declarat primarul oraşului Fieni, Iulian Tătulescu.

Edilul Iulian Tătulescu a ţinut să mai precizeze că  va pregăti un proiect pe Axa 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale › 8.1 Investiţiile in infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducand inegalitaţile in ceea ce priveşte starea de sanatate şi promovand incluziunea sociala prin imbunataţirea accesului la serviciile sociale, culturale si de recreare, precum si trecerea de la serviciile institutionale la serviciile prestate de colectivitatile locale

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.