Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cartierul Filatură, cuprins într-un amplu proiect de reabilitare şi modernizare

Autor:

Data: 18 ianuarie 2017, 13:36

  •  
  •  
  •  

În curând , cartierul Filatură din oraşul Pucioasa va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. CJ Dâmboviţa în asociere cu Primăria Pucioasa, va demara un amplu proiect de reabilitare şi modernizare a infrastructurii din cartierul Filatură. Concret, proiectul vizează asfaltarea tuturor străzilor din cartierul Filatură, locuri noi de joacă, spaţii verzi, trotuare. Cheltuielile acestui proiect constau în 50% de la CJ şi 50% de la Primăria Pucioasa:

Avem pentru prima dată, după mulţi ani două asocieri cu CJ Dâmboviţa  privind investiţii majore în cartierul Filatură, reabilitarea infrastructurii rutiere , cu trotuare, cu parcări, spaţii verzi, locuri de joacă , o investiţie în valoare de 4 miliarde de lei  a oraşului  Pucioasa şi mai avem investiţia privind aducţiunea de apă ”, a declarat Constantin Ana.

Primarul Constantin Ana a spus că pregăteşte şi un proiect ce vizează reabilitarea termică a blocurilor din Filatură, cu finanţare europeană însă şi cetăţenii trebuie să pună umărul la acest proiect.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.