Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Contractul  de lucrări de la Piaţa „Mihai Viteazul” este  la un pas de reziliere, constructorii bat pasul pe loc

Autor:

Data: 17 ianuarie 2017, 18:19

  •  
  •  
  •  

Reabilitarea şi modernizarea Pieţei „Mihai Viteazul” este un proiect  început în luna iulie a anului 2016   şi pe care conducerea Primăriei Târgovişte şi-l  dorea  a fi gata până la sfârşitul anului 2016. Lucrurile nu au stat tocmai cum se aştepta conducerea Primăriei Târgovişte  şi asta datorită firmelor care au câştigat licitaţia pentru execuţia lucrărilor,  care şi-au asumat un grafic de realizare a lucrărilor şi un termen de finalizare a investiţiei, dar  nu l-au respectat.  Potrivit primarului  Cristian Stan,  firmele constructoare suportă deja penalităţi. Primarul Cristian Stan a anunţat că a chemat la discuţii reprezentanţii firmelor care au câştigat licitaţia pentru acest proiect iar dacă aceştia nu se angajează să reia în forţă lucrările, ia în calcul chiar varianta rezilierii contractului:

„ Nu   am reziliat deocamdată contractul cu firma care a câştigat licitaţia, dar o să am săptămâna aceasta o discuţie cu reprezentanţii firmei… Eu cred, spre exemplu, că societatea Primăriei ar putea să termine lucrarea aceea în două luni, iar în condiţiile acestea o să studiez posibilitatea faţă de noile prevederi din zona achiziţiilor publice să atribuim direct contractul societăţii Primăriei. Mă gândesc să fac tot ce pot pentru a finaliza acea lucrare, iar dacă asta implică rezilierea contractului, voi rezilia contractul. Nu am fost de acord cu suspendarea lucrărilor în această perioadă pentru că nu i-a obligat nimeni să fie la momentul de faţă la zona de instalare a pavajului, puteau să fie la zona asta undeva în toamnă şi atunci nu aveau nicio problemă, aşa că în momentul acesta sunt în penalităţi. Sfârşitul lunii aprilie este termenul  limită în contract.  Sunt în penalităţi faţă de graficul de execuţie pe care şi l-au asumat. Ei au mizat pe o suspendare a lucrărilor în această perioadă din cauza temperaturilor, nu am fost de acord pentru că pe graficul de execuţie trebuia să fie undeva mai în faţă cu lucrările în momentul acesta”, a declarat primarul Cristian Stan.

 În momentul de faţă, lucrările sunt realizate în proporţie de 40%.Valoarea proiectului este de 1.690.538,40 lei, iar banii pentru realizarea acestei investiţii  sunt asiguraţi de la bugetul local.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.