JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Filiala de Cruce Rosie Dambovita a constituit un transport umanitar ce a continut, materiale de constructii, usi si ferestre termopan in valoare totala de 3600 lei

Autor:

Data: 17 ianuarie 2017, 10:07

In data de 16.01.2017 voluntarii Filialei de Cruce Rosie Dambovita s-au deplasat in comuna Ludesti, sat Telesti in vederea interventiei de urgenta pentru sustinerea familiei d-lui Gosoiu Ioan, grav afectata de un incendiu in ziua de 11.01.2017 cand imobilul acestuia a ars in intregime.
Mentionam ca familia este compusa din patru persoane. Cu sprijinul firmelor SC ROMSERV INVEST SRL si SC PRESTIGE COM SRL,Filiala de Cruce Rosie Dambovita a constituit un transport umanitar ce a continut, materiale de constructii, usi si ferestre termopan in valoare totala de 3600 lei.

DIRECTOR Gheorghe Popescu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google