Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Pucioasa, noua administraţie a pregătit proiecte în valoare  de 25 de milioane de euro

Autor:

Data: 15 ianuarie 2017, 17:14

  •  
  •  
  •  

În doar o jumătate de an, noua  administraţie a oraşului condusă de primarul Constantin Ana, viceprimarul Dan Sprinceană şi administratorul oraşului Pucioasa, Alin Niţescu , şi-a concentrat toate eforturile şi la acest moment are pregătite proiecte majore cu finanţare europeană , care vor contribui substanţial la dezvoltarea oraşului  Pucioasa. Unele dintre proiecte deja au fost depuse.

Nouă străzi asfaltate,parcul de la gară  şi parcul de la blocuri ANL de la stadion reabilitate şi un trenul în oraşul Pucioasa 

În primul rând a fost depus un proiect în valoare de 5 milioane de euro  pe Axa 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului. Acest proiect  a trecut de prima etapă de evaluare şi vizează reabilitarea a nouă străzi din zona centrală, amenajarea parcului de la gară, amenajarea parcului din  zona ANL-sus  lângă stadion  şi aducerea unui trenuleţ cum a mai fost în Pucioasa  pe vremuri:

“ Până la ora aceasta avem proiecte pregătite cât a avut administraţia Bădău în  opt ani de mandate.  Avem un proiect pe Axa 7  care a trecut de prima etapă  de evaluare şi are o valoare de 5 milioane de euro şi se referă la reabilitarea a nouă străzi din zona centrală, amenajarea parcului de la gară, amenajare parc în zona ANL-sus  lângă stadion  şi aducerea unui trenuleţ cum a mai fost în Pucioasa  pe vremuri şi vom face un traseu.”, a subliniat  primarul Constantin Ana

Reabilitarea termică a blocurilor de pe strada Avram Iancu, reabilitarea Colegiului Naţional ”Nicolae Titulescu” şi  a Spitalului Orăşenesc Pucioasa

Aşa cum spuneam, administraţia oraşului Pucioasa condusă de primarul Constantin Ana are proiecte îndrăzneţe şi pune mare accent pe atragerea fondurilor europe prin POR 2014-2020.  Pucioasa este singurul oraş din Dâmboviţa care a depus proiecte pe Axa 3 privind reabilitarea termică a blocurilor pe  strada Avram Iancu şi nu în ultimul rând reabilitarea Colegiului Naţional ”Nicolae Titulescu” şi  a Spitalului Orăşenesc Pucioasa :

“Suntem singurul oraş din Dâmboviţa care a depus proiecte pe Axa 3 privind reabilitare locuinţe . Avem trei blocuri  pe  strada Avram Iancu şi acum le pregătim  şi pe următoarele patru şi totodată o să închidem  acel cartier  şi spun acest lucru pentru că şi strada va fi reabilitată.

Pregătim proiecte pe Axa 5 şi la momentul acesta avem alte două proiecte gat ape Axa 3 privind reabilitarea Colegiului Naţional ”Nicolae Titulescu” şi  a Spitalului Orăşenesc Pucioasa . Aceste două proiecte le vom depune în luna martie mai mult ca sigur . Pregătim un nou proiect pe Axa 7 şi il pregătim şi pe al treilea.”, a mai spus primarul Constantin Ana

Modernizarea Cinematografului şi a Grădinii de vară şi un bazin de înnot

La Pucioasa, autorităţile au pregătit proiecte cu finanţare şi pe OG 28 dar şi prin CNI. De exemplu, un proiect vizează reabilitarea şi modernizarea Cinematografului şi a Grădinii de vară  cu finanţare prin CNI iar pentru la anul  administraţia are în vedere un alt proiect, deja  s-a identificat trenul şi sunt decişi să obţină finanţare prin CNI  pentru un bazin de înnot:

“ Avem două proiecte gata  pentru finanţare pe OG 28.

Avem un proiect ce vizează reabilitarea şi modernizarea Cinematografului şi a Grădinii de vară  cu finanţare prin CNI iar pentru la anul pregătim un alt proiect, déjà am identificat trenul şi suntem decişi să obţinem finanţare pentru un bazin de înnot, tot cu finanţare pe CNI .”, a conchis primarul Constantin Ana.

 Dacă toate aceste proiecte vor fi implementate în următorii ani, Pucioasa va deveni o staţiune balneară la standarde europene.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.