Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Iarna nu este un coşmar pentru administraţia de la Răcari. Utilajele moderne de deszăpezire îşi fac datoria ca la carte

Autor:

Data: 15 ianuarie 2017, 13:35

  •  
  •  
  •  

Administraţia oraşului Răcari  şi-a dat tot interesul  astfel încât activităţile de deszăpezire să se desfăşoare  ca la carte iar cetăţenii să nu aibă de suferit. În procesul de deszăpezire  au fost angrenate toate utilajele aflate  în dotarea  Primăriei Răcari precum şi tot personalul   ce face parte din comandamentul de iarnă care este în permanenţă   pe baricade. Toate activităţile au fost monitorizate şi verificate în teren chiar de edilul Marius Caraveţeanu  care a dat o mână de ajutor la deszăpezire.   Toate  căile de acces,  drumurile locale şi chiar un tronson din DJ  Mavrodin-Colacu au fost deszăpezite de administraţia de la Răcari. Trebuie să menţionăm faptul că   s-a acţionat  la foc continuu cu un utilaj ultamodern,  turbina pentru zăpadă  ce este montată pe un tractor foarte puternic . Ca noutate,   în tot judeţul doar Primăria Răcari dispune de  un astfel de utilaj.

 Cu turbina pentru zăpadă s-a acţionat intens pe  tronsoanele Răcari-Ghimpaţi, Ghimpaţi-Vizureşti şi Ghimpaţi-Colacu  şi pe drumurile de exploataţie agricolă din zonă.

 Edilul  Marius Caraveţeanu  ne-a mărturist că nu au fost drumuri blocate  şi asta pentru ca s-a acţionat cu promptitudine.

După cum ne anunţă meteorologii se pare că începutul de săptămână  ne va aduce un nou val de ninsori, însă autorităţile de la Răcari sunt pe baricade, pregătite să intervină cu toate utilajele din dotare, inclusiv cu  turbina pentru zăpadă, utilaj ultramodern care zilele trecute  şi-a făcut treaba ca la carte pe drumurile din Răcari.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.