Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. De la 1 februarie,  în Pucioasa şi Fieni se va rezolva problema câinilor fără stăpân

Autor:

Data: 13 ianuarie 2017, 19:49

  •  
  •  
  •  

Pucioasa şi Fieni sunt oraşe  care se confruntă cu o mare problemă,  câinii fără stăpân . Sute de câini  care se înmulţesc de la o zi la alta trăiesc pe străzile celor două oraşe iar zeci de persoane au fost muscate de câini  şi totodată reclamă această problemă la Primăriile Fieni şi Pucioasa. Edilii celor două oraşe, Constantin Ana şi Iulian Tătulescu nu au stat cu mâinile în sân  şi au căutat soluţii urgente pentru a rezolva problema. Iată că astăzi, edilii  de la Pucioasa şi Fieni  au două soluţii cu ajutorul cărora vor ptea rezolva problema. Edilii au spus că   începând cu data  de 1 februarie problema căinilor fără stăpân se va rezolva:

De câteva săptămâni, împreună cu primarul de la Fieni  şi cu ceilalţi colegi din zona de nord, am avut întâlniri şi ne-am consultat  cum să rezolvăm problema căinilor fără stăpân. Asrtăzi, am două soluţii, una mai viabilă decât cealaltă. Purtăm discuţii cu un ONG din Fieni care astăzi va veni cu un program de măsuri  , il voi analiza împreună cu domnul primar Iulian Tătulescu şi vom vedea dacă il acceptam. Totodată am găsit şi o firmă din Prahova  cu care am purtat tratativele  de3 câteva zile, miercuri ne vom vedea  şi mai mult ca sigur ne vom întelege şi din punct de vedere financiar  şi cred că mai mult ca sigur le vom concesiona acest serviciu.   Dacă lucrurile merg în regulă, şi să zicem că prima variantă va pica , vă spun că de la 1 februarie vom începe strângerea căinilor fără stăpân la Pucioasa”, a declarat  primarul Constantin Ana

Sunt în asentimentul domnului primar de la Pucioasa în ceea ce priveşte problema căinilor fără stăpân. Este prioritatea numărul doi  de pe agenda mea  de lucru. Zilnic avem probleme cu aceşti câini, zilnic avem reclamaţii . Vom rezolva  această problemă şi lucrurile vor intra în normalitate ”, a declarat primarul Iulian Tătulescu. Câinii fără stăpân sunt o problemă în tot judeţul Dâmboviţa dar şi la nivel de ţară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.