JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Aparat de cafea în flăcări

Autor:

Data: 13 ianuarie 2017, 21:46

În data de 13.01.2017, ora 3.45, polițiștii locali aflați în serviciu, în cadrul Centrului de Monitorizare și Supraveghere video a Municipiului Târgoviște, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu, lângă sediul A.J.O.F.M. Dâmbovița, a izbucnit un incendiu la un aparat de cafea stradal.

Imediat au fost alertate echipajele din teren ale Poliției Locale, care au acționat în timp operativ cu extinctoarele din dotare pentru izolarea și stingerea incendiului, întrucât în apropierea aparatului incendiat se aflau autoturisme parcate.

Totodată, au fost solicitate forțe ale I.S.U. Dâmbovița, care s-au deplasat la fața locului, în vederea acordării sprijinului necesar în stingerea incendiului și stabilirii cauzelor producerii acestuia.

Din fericire, datorită operativității cu care forțele au acționat, nu au fost înregistrate alte pagube materiale, fiind anunțați atât reprezentanții societății comerciale deținătoare a aparatului de cafea, cât și cei ai A.J.O.F.M. Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google