Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CJ Dâmboviţa are conducere nouă: Preşedinte-Alexandru Oprea, vicepreşedinţi –Claudia Gilia şi Alin Manole

Autor:

Data: 11 ianuarie 2017, 13:40

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa  s-a reunit  în prima şedinţă din anul 2017.  Primele două proiecte  de pe ordinea de zi au vizat  constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Adrian Țuțuianu şi a încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Corneliu Ștefan. Adrian Ţuţuianu a ales să meargă în Senatul României după ce a obţinut la alegerile din 11 decembrie un mandat de senator. Totodată  Corneliu Ştefan  a optat pentru mandatul de deputat.

Ștefan – Alin Nițescu şi Cornelia Stan au depus jurământul  de consilieri judeţeni

După este normal, au fost validaţi  alţi doi consilieri judeţeni de pe lista PSD,  mandatul de consilier judeţean al domnului Nițescu Ștefan – Alin şi mandatul de consilier judeţean al doamnei Stan Cornelia.Cei doi aleşi au depus jurământul .

Alexandru Oprea ales prin vot secret  preşedinte CJ Dâmboviţa

 La primul punct de pe ordine de zi  s-a constatat  încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean al domnului Adrian Țuțuianu, care a ocupat și funcția de președinte.Funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa  a devenit vacantă. Potrivit dispoziţiilor art.6 alin.(1) și (2) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Judeţean Dâmboviţa și în temeiul art.101 alin.(1) și (2) din Legea nr.215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, modificată şi completată, consiliul județean alege dintre membrii săi un președinte cu votul secret al majorității consilierilor județeni în funcție.

Propunerile de candidați pentru funcția de președinte au fost  din partea PSD, consilierul judeţean Alexandru Oprea  iar din partea  PNL, Gabriel Grozavu. În urma rezultatului votului secret,  Alexandru Oprea a fost ales  preşedinte CJ Dâmboviţa  şi asta pentru că PSD  are o largă majoritate  în CJ, 22 de consilieri  din totatul de 35 .

Claudia Gilia şi Alin Manole, aleşi vicepreşedinţi CJ

La punctul doi de pe ordinea de zi  s-a votat încetarea  de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Corneliu Ștefan, care ocupa şi funcţia de vicepreşedinte CJ.Astfel, a rămas vacantă o funcţie de vicepreşedinte CJ. Totodată   la punctul cinci de pe ordinea de zi  s-a ales şi  preşedintele CJ, în persoana  consilierului judeţean, Alexandru Oprea . Alexandru Oprea  fiind ales preşedinte , a  renunţat la funcţia de vicepreşedinte şi astfel a rămas vacant şi cel de-al doliea  post de vicepreşedinte.

Propunerile de candidați pentru cele două  funcții de vipreședinte au fost  din partea PSD, consilierii judeţeni  Claudia Gilia şi Alin Manole  iar din partea PNL- Aurelian Popa şi Corneliu Marcu. În urma votului secret,  au fost aleşi vicepreşedinţi Claudia Gilia şi Alin Manole  şi   asta pentru că PSD  are o largă majoritate  în CJ, 22 de consilieri  din totatul de 35 .

Noua conducere a CJ Dâmboviţa este  format din preşedinte-Alexandru Oprea şi vicepreşedinţi –Claudia Gilia şi Alin Manole

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.