Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Autorităţile din Răzvad au luat măsuri de siguranţă pentru elevi, Şcoala Răzvad şi Şcoala Voievozilor îşi desfăşoară cursurile normal

Autor:

Data: 10 ianuarie 2017, 11:34

  •  
  •  
  •  

Din cauza temperaturilor foarte scăzute şi a ninsorilor abundente, şcolile, grădiniţele şi creşele din mai multe judeţe sunt închise .

Şi la nivelul judeţului Dâmboviţa s-au luat unele măsuri de siguranţă privind şcolarii. De exemplu, în comuna Răzvad, 42 de elevi ai claselor 5-8 din satul Gorgota nu au mers la şcoală şi asta pentru că elevii ar fi trebuit transportanţi cu microbuzul şcolar din satul Gorgota la Şcoala Răzvad care îşi desfăşoară cursurile normal.
Dat fiind faptul că temperaturile sunt foarte scăzute, conducerea Şcolii Răzvad şi autorităţile locale au luat decizia ca cei 42 de elevii ai claselor 5-8 din satul Gorgota să rămână acasă marţi, pentru a nu le pune în pericol sănătatea.
Mai mult, autorităţile locale ne-au spus că pe DC 16 Gorgota-Răzvad, deşi se acţionează permanent cu utilaje şi material antiderapant, din cauza temperaturilor scăzute şi a zonei împădurite se formează un strat de polei pe carosabil şi pentru a nu fi probleme cu transportul şcolar al elevilor pe această zonă, s-a luat decizia ca cei 42 de elevi să rămână acasă. În funcţie de evoluţia fenomenelor meteo din următoarele ore se va decide dacă cei 42 de elevi din Gorgota vor merge miercuri la Şcoala Răzvad care funcţionează normal.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.