JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Comandamentul de iarnă al Primăriei Târgovişte, pregătit să facă faţă  unui nou val de ninsori

Autor:

Data: 9 ianuarie 2017, 19:40

Comandamentul de iarnă al Primăriei Târgovişte   este pe baricade. Primarul municipiului Târgovişte , Cristian Stan  a spus că în toată această perioadă de cod galben de ninsori, acţiunile de deszăpezire  s-au desfăşurat conform planului de acţiune, s-a pus accentul  în primul rând pe zonele principale de circulaţie  dar şi pe zona căilor de acces de la şcoli şi grădiniţe.  Primarul Cristian Stan a spus  că lucrurile sunt sub control. Mai mult, după cum anunţă meteorologii, miercuri, 11 ianuarie din nou urgia iernii se pare că îşi va spune cuvântul. Primarul Cristian Stan a spus că deja s-a stabilit planul de acţiune  pentru ce va urma.

Primăria Municipiului Târgovişte a luat totodată măsurile pentru primirea în regim de urgenţă a persoanelor fără adăpost

Centrele sociale din cadrul Primăriei Târgovişte  la acest moment găzduieşte  70 de beneficiari dar primarul cristian Stan a ţinut să puncteze faptul că mai sunt locuri şi că toate persoanele aflate în dificultate pot fi preluate în aceste centre.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google