Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. S-a aprobat fazarea lucrărilor pe POS Mediu de la Titu, Găeşti şi Moreni

Autor:

Data: 3 ianuarie 2017, 10:27

  •  
  •  
  •  

Comisia Europeană  a aprobat fazarea lucrărilor care nu au fost finalizate în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu  la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa. Este vorba de lucrările neterminate de la Titu, Găeşti şi Moreni  în valoare de 4 milioane de euro .

 Concret, judeţul Dâmboviţa  va primi 4 milioane de euro  pentru finalizarea acestor lucrări în termen de un  an de zile:

S-a aprobat de către Comisia Europeană fazarea lucrărilor la Compania de Apă, a celor care nu au fost finalizate în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu, ceea ce înseamnă circa 4 milioane de euro pe care judeţul Dâmboviţa le va primi din POIM pentru lucrări  pe care nu le-au finalizat  şi care  potrivit prevederilor legale ar fi trebuit suportate din bugetul  Companiei. Sunt lucrările nefinalizate  la Titu, Găeşti şi Moreni. Aceste lucrări vor fi finalizate în termen de un an de zile. Este un succes al echipei noastre  care îşi desfăşoară activitatea la ADI Apă  şi a celor care lucrează la Compania de Apă Târgovişte. ”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Dacă Comisia Europeană nu ar fi aprobat această fazare, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa  ar fi trebuit să suporte aceste lucrări din bugetul propriu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.