JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan: Va începe  verificarea clădirilor din municipiu Târgovişte  care prezintă risc seismic

Autor:

Data: 3 ianuarie 2017, 11:16

La finalul anului 2016, România a fost zguduită de un cutremur de 5,3 grade pe scara Richter . Cutremurul a fost resimţit şi în municipiului Târgovişte.
Autorităţile  municipiului Târgovişte au luat decizia să se mobilieze şi să înceapă verificarea clădirilor din municipiu care prezintă risc seismic. Primarul  municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat că  toate asociaţiile de proprietari au fost notificate să se ocupe de expertizarea tehnică a clădirilor pe care le au în administrare pentruo evidenţă   clară a clădirilor cu risc seismic. Tot primarul Cristian Stan  a spus că nu dezvăluie încă clădirile  care prezintă risc seismic, dar acesta susţine că într-o situaţie de risc se află toate blocurile construite înainte de 1977, iar în municipiul Târgovişte există multe asemenea imobile:

Sunt clădiri cu risc seismic ridicat. Am făcut notificări către toate asociaţiile de proprietari pentru că există obligaţia expertizării acestor clădiri. Dacă nu se va face nimic, în ultimă instanţă le vom expertiza noi şi vom obliga asociaţiile de proprietari să îndeplinească obligaţiile pe care le au… Nu pot să vă spun în momentul de faţă în ce zone se află aceste blocuri, aceste clădiri care prezintă risc seismic… În general este vorba despre blocurile construite până la 1977. Ştiu foarte bine care sunt aceste clădiri, dar nu vreau să le fac în momentul de faţă publice… Aceste clădiri nu sunt încă expertizate, dar în privinţa lor este obligatorie expertizarea, lucru care se va întâmpla cât de curând…”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Dacă asociaţiile de proprietari nu-şi vor îndeplini aceste atribuţii, Primăria Târgovişte va demara  acţiunea de expertizare a clădirilor cu risc seismic.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google