JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Noua sală de fitness din cadrul Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte,dată în folosinţă

Autor:

Data: 3 ianuarie 2017, 8:57

Târgoviştenii şi nu numai  pot beneficia de noua sală de fitness din cadrul Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte, dată în folosinţă, marţi, 3 ianuarie 2017. Valoarea abonamentului este de 70 lei/luna/persoană  şi va oferi acces nelimitat. Se poate opta şi pentru varianta de a se plăti 5 lei/antrenament:

Incepand cu data de 3 ianuarie 2017, va fi data in folosinta noua sala de forta/fitness din cadrul Complexului Turistic de Natatie Targoviste, una dintre cele mai moderne din Targoviste.

Valoarea abonamentului va fi de 70 lei/luna/persoana si va oferi acces nelimitat! Se poate opta si pentru varianta de a se plati 5 lei/antrenament. Doritorii vor avea acces la vestiare, dusuri si parcare gratuita in incinta complexului. ”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

După cum ştim,a fost eliminată şi taxa de parcare din cadrul Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google