Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Generalul Costel Gavrilă a predat comanda IJJ Dâmbovița

Autor:

Data: 29 decembrie 2016, 15:17

  •  
  •  
  •  

Generalul de brigadă  Costel Gavrilă , care ocupă de  11 ani funcţia de comandant al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmbovița și de 34 de ani  își desfășoară activitatea în Jandarmerie ,  a trecut în rezervă la termen, cu drept de pensie.

Ceremonia organizată cu ocazia predării comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi de trecere în rezervă cu drept de pensie a domnului general de brigadă GAVRILĂ Costel a avut loc în dimineaţa zilei de joi, 29 decembrie, la Corpul „K” al Universităţii Valahia din Municipiul Târgovişte, în prezenţa Generalului  de brigadă Marin Andreiana,  Inspector general al Jandarmeriei Române, a prefectului județului Dâmbovița, Antonel Jîjîie, a autorităților județene și municipale,   a şefilor structurilor MAI din teritori,  precum şi a întregului efectiv al inspectoratului.

Generalul de brigadă Costel Gavrilă

 Generalul  de brigadă Marin Andreiana,  Inspector general al Jandarmeriei Române, i-a oferit Generalului de brigadă  Costel Gavrilă o diplomă de excelență și o plachetă de onoare a Jandarmeriei Române. Invitații  au adresat mesaje pline de recunoștință și  respect  pentru Generalul de brigadă  Costel Gavrilă.

Generalul de brigadă  Costel Gavrilă, este un om plin de viață, energic și care tot timpul a întins o mână de ajutor semenilor, drept pentru care domnia sa a ales să fie voluntarul Crucii Roșii Dâmbovița iar în semn  de recunoștință ,  directorul Crucii Roșii Dâmbovița, Gheorghe Popescu i-a oferit Generalul de brigadă  Costel Gavrilă un pieptar de voluntar și o plachetă în semn de recunoștință.

 Generalul de brigadă  Costel Gavrilă a predat  comanda Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmbovița , colonelui Matei Viorel – Dumitru , Inspector şef desemnat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa care a ținut să sublinieze că toate eforturile depuse de Generalul de brigadă  Costel Gavrilă pentru buna funcționare a Jandarmeriei Dâmbovița vor fi continuate.

Colonel Matei Viorel – Dumitru

Generalul de brigadă  Costel Gavrilă a încheiat evenimentul cu un mesaj plin de emoție dar și satisfacție profesională.

Generalul de brigadă  Costel Gavrilă  a fost împuternicit  și în funcția de inspector general alJandarmeriei Române , la data de 19 ianuarie 2011.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.