JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
fashion-24.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgoviște: Proiecte pe zona de asistență social de zeci de milioane de euro

Autor:

Data: 28 decembrie 2016, 13:28

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan  a făcut o scurtă prezentare  a principalelor proiecte pe zona de asistență socială cu finanțare europeană. Este vorba de un proiect în valoare de 3,3 milioane de euro având ca obiectiv crearea de locuri de muncă. Totodată edilul a vorbit și despre alte două proiecte  în valoare totală de de 9,5 milioane de euro pentru combaterea excluziunii sociale și a sărăciei :

Valoarea toatală a proiectelor   depășește 20.000.000 de euro, numai pe Direcția de Asistență Socială . Avem un proiect pe zona ocupării forței de muncă în valoare de 3.300.000 de euro. Vreau să menționez și cele două proiecte despre care am mai discutat . Este vorba despre proiectele privind reducerea numărului de populație marginalizată. Unul pe zona non-romă și unul pe zona  romă. Proiecte care  în momentul de față sunt în evaluare  la Ministerul Fondurilor Europene...”, a declarat primarul Cristian Stan.

Valoarea totală a acestor proiecte depășește 20.000.000 de euro.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google