Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Vești bune: Proiectul de modernizare a  DJ 720, DJ 720B, DJ 711 şi DJ 101B  a intrat în faz de a evaluare tehnică și financiară la ADR Sud Muntenia

Autor:

Data: 27 decembrie 2016, 18:22

  •  
  •  
  •  

  Săptămâna trecută, președintele CJ, Adrian Țuțuianu a anunțat că proiectul depus  pe Axa 6 „Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 şi DJ 101B», adică limită judeţ Prahova-Moreni-Gura Ocniţei-Răzvad-Ulmi- Târgovişte-Comişani-Bucşani-Băleni-Dobra- Finta-Bilciureşti-Cojasca-Corneşti-Butimanu- Niculeşti-limită cu judeţul Ilfov, a trecut fără probleme de  etapa de verificare a  conformității administrative și a eligibilității și a întrat în faza de evaluare tehnică și financiară: „ O veste foarte bună. Știți că pe data de 15.11.2016 am depus la ADR Sud Muntenia   proiectul pe Axa 6 „Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 şi DJ 101B», adică limită judeţ Prahova-Moreni-Gura Ocniţei-Răzvad-Ulmi- Târgovişte-Comişani-Bucşani-Băleni-Dobra- Finta-Bilciureşti-Cojasca-Corneşti-Butimanu- Niculeşti-limită cu judeţul Ilfov.  Este un proiect cu o  durată de implementare este de 45 de luni și cu o valoare totală de 213.574.715 lei… Vestea bună este că a fost finalizată etapa de verificare a  conformității administrative și a eligibilității pentru acest  proiect și se trece la faza de evaluare tehnică și financiară ”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu.

Prin acest proiect se  modernizează 63,6 kilometri de drumuri judeţene, la care se adaugă reparaţii la podurile din Nisipuri, Gura Ocniţei şi două construcţii noi, un pod peste pârâul Racoviţa în localitatea Băleni şi un pod peste canal în comuna Cojasca, piste de biciclete cu două sensuri de circulaţie de aproape 4 kilometri, trotuare modernizate – 95.919,98 metri pătraţi, 37 de staţii de transport public, 8 alveole. Suprafaţa drumurilor modernizate va fi de 411.359,39 metri pătraţi. Suprafaţa podurilor modernizate este de 1270 de metri pătraţi şi suprafaţa podurilor nou construite va fi de 42,80 metri pătraţi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.