Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan: În primăvara anul 2017 încep lucrările la Centura municipiului Târgoviște

Autor:

Data: 24 decembrie 2016, 13:03

  •  
  •  
  •  

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că în primăvara anului 2017 vor începe lucrările de execuție la Centura municipiului Târgoviște . În această perioadă se primesc oferte și sunt în jur de 20 de societăți interesate de această investiție iar sfârșitul lunii ianuarie înseamnă și desemnarea câștigătorului pentru acest proiect destul de important pentru municipiul Târgoviște. Proiectul centurii ocolitoare trebuie să se finalizeze până la 31 decembrie 2018, dată maximă stabilită de instrucţiunea POR 144/2015.
Proiectul ar fi trebuit finalizat în 2012, însă firma câştigătoare, CAST SRL, a intrat în faliment. Constructorul care a câştigat noua licitaţie, efectuată în iulie 2015, SC Good Prod SRL şi SK 13 Pastroy JSC, una a declarat şi alta a făcut sau mai bine zis n-a făcut nimic. Municipalitatea a reziliat contractul și a luat-o de la capăt
Centura Târgoviştei este un proiect accesat pe POR 2007-2013, axa prioritară 2, îmbunătăţirea infrastructuri de tranport regionale şi locale. Proiectul are o valoare de peste 92 de milioane de lei, din care valoare nerambursabilă eligilă, 86,50%, valoarea eligibilă nerasmbursabilă din bugetul naţional, 11,5%, cofinanţarea eligibilă a Primăriei, fiind de 2%.
Investiţia are în vedere modernizarea şi reabilitarea a 13,8 km de drum, extinderea şoselei de centură la patru benzi, reabilitarea podurilor şi a pasajelor aflate pe traseu, realizarea unei reţele de canalizare, reabilitarea trotuarelor şi a sensurilor giratorii.
Investiţia urmăreşte, pe lângă modernizarea şi reabilitarea a 13,8 kilometri de drum, şi extinderea şoselei de centură la patru benzi de circulaţie (acolo unde va fi posibil), precum şi reabilitarea podurilor şi a pasajelor aflate pe traseu, realizarea unei reţele de canalizare, reabilitarea trotuarelor şi a sensurilor giratorii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.