JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Anul 2017 va fi un an de referință pentru municipiul Târgoviște, proiecte europene în valoare de 35 de milioane de euro

Autor:

Data: 24 decembrie 2016, 12:55

Conducerea Primăriei Târgoviște a pregătit o serie de proiecte investiționale pentru anul 2017. Primarul Cristian Stan a spus că anul 2017 va fi un an de referință pentru municipiul Târgoviște în ceea ce privește demararea proiectelor ce vor contribui substanțial la schimbarea și dezvoltarea municipiului. Vor fi implementate o serie de proiecte pe POR 2014-2020,POCU și Axa 10. Valoarea acestor proiecte se ridică undeva la 35 de milioane de euro.
Tot în anul 2017, vor fi demarate și o serie de proiecte cu finanțare din bugetul local. Este vorba despăre lucrări de asfaltare pe mai multe străzi din municipiul Târgoviște. Din primăvară vor începe și lucrările la cele 13 locuri de joacă din Târgoviște.
Municipalitatea este încrezătoare că anul 2017 va fi un an plin de realizări.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google