Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În comuna Vișina, tradițiile și obiceiurile de iarnă, păstrate cu sfințenie

Autor:

Data: 22 decembrie 2016, 20:53

  •  
  •  
  •  

În comuna dâmboviteană Vișina, autoritățile locale în parteneriat cu Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Vișina își dau tot interesul să păstreze tradițiile și obiceiurile zonei.
Pentru câteva ceasuri, Căminul Cultural din Vișina a fost gazda unui spectaol oferit de elevii Liceului Teoretic “Mihai Viteazul” Vișina și de Ansamblul Folcloric „Narcisa de pe Neajlov„ Vișina, magia sărbătorilor de iarnă făcându-și simțită prezența.
Evenimentul a început cu tradiționalele colinde. A urmat un program de dansuri populare specifice zonei, oferit de Ansamblul Folcloric „Narcisa de pe Neajlov„ Vișina. Autoritățile locale dar și cadrele didactice pun umărul la păstrarea tradițiilor în comuna Vișina și totodată și-au arătat tot interesul pentru a iniția proiecte abițioase privind promovarea culturii, a folclorului și tradițiilor din zonă .
Evenimentul s-a încheiat cu un străvechi obicei agrar, Plugușorul , însă adaptat zonei.
La final, primarul Jean Aurelian Istrate,viceprimarul Ionut Papa și oameni de bine ai comunei au împărțit daruri tuturor tinerilor care le-au oferit un spectacol de neuitat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.