Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Colegiul Prefectural s-a prezentat situaţia pădurilor proprietate publică dar şi privată din judeţul Dâmboviţa

Autor:

Data: 21 decembrie 2016, 17:12

  •  
  •  
  •  

Sala Unirii a fost gazda ultimului Colegiu Prefectural din acest an. Lucrările au fost conduse de prefectul Antonel Jîjîie . Comisarul şef al Gărzii de Mediu Dâmboviţa, Petre Niţu a prezentat o informare privind verificarea agenţilor economici de pe raza judeţului Dâmboviţa ce desfăţoară activităţi de exploatare forestieră. În perioada 8 noiembrie-12 decembrie au fost realizate 12 controale planificate în urma cărora nu au fost constatate neregului. Comisarul şef, Petre Niţu a ţinut să sublinbieze faptul că în judeţul Dâmboviţa în mare parte la acest capitol se respectă legea.
În completare a venit şi directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, Costel Preda care a ţinut să sublinieze că în anul 2016 furturile de material lemons au scăzut cu 35% faţă de anul trecut şi asta datorită acţiunile desfăşurate permanent de către instituţiile abilitate: Direcţia Silvică, Poliţia, Jandarmeria, Garda de Mediu, Garda Forestieră şi Agenţia pentru Protecţia Mediu Dâmboviţa.
Prefectul Antonel Jîjîie a ţinut să amintească că potrivit legii, la nivelul judeţului Dâmboviţa mai sunt de retrocedat 2600 de hectare de pădure.
Pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural au mai fost şi alte informări privind activitatea Serviciului de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa şi informare privind activitatea Sistemului Hidrotehnic Independent Văcăreşti.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.