Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. LDP Dâmboviţa  şi-a suplimentat parcul auto cu patru utilaje achiziţionate zilele acestea

Autor:

Data: 19 decembrie 2016, 19:18

  •  
  •  
  •  

SC LDP SA Dâmboviţa  de un an de zile face eforturi însemnate pentru înnoirea parcului auto. Şi fiindcă utilajele noi sunt prea scumpe, s-a ales varianta second hand. Parcul auto al societăţii comerciale Lucrări, Drumuri şi Poduri Dâmboviţa din cadrul Consiliului Judetean Dâmboviţa   s-a înnoit de luni,19 decembrie, cu alte patru utilaje   care sunt de mare folos atât în sezonul rece, fiind folosite la activităţile de deszăpezire  dar şi în restul anului la activităţile desfăşurate de drumarii dâmboviţeni. Achiziţia celor patru utilaje  a fost făcută de LDP Dâmboviţa şi se ridică la suma de 973.695,74 de lei. Au fost achiziţionate: Unimog cu toate dotările necesare , două autobasculante şi un buldoexcavator. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  şi vicepreşedintele Alexandru  Oprea  au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au spus că  şi anul viitor se va continua acest program de achiziţionare de utilaje  pentru îmbunătăţirea parcului auto de la LDP Dâmboviţa : „Am reuşit să finalizăm procedurile de achiziţie publică la SC LDP Dâmboviţa SA pentru mai multe utilaje. Am făcut dotări în cuantum de 973.695,74 lei cu TVA. S-au achiziţionat următoarele mijloace: un autovehicul multifuncţional marca Mercedes Benz tip Unimog + accesorii, două autobasculuante 8×4, buldoexcavator şi echipamente auxiliare pentru întreţinere drumuri vară – iarnă. Achiziţiile au fost derulate de către SC LDP Dâmboviţa SA.  Vom continua anul viitor să cumpărăm şi alte utilaje necesare lucrărilor de întreţinere ţi reparaţie a drumurilor judeţene. Mă refer la un utilaj care să sape şanţuri, la un utilaj complex care să asigure tăierea de vegetaţie. De asemenea, ne dorim să continuăm să îmbogăţim parcul de utilaje care este foarte vechi cu autobasculante, cu alte utilaje de construcţii care sunt absolut necesare.”, a declarat Adrian Ţuţuianu

Preşedintele CJ, AdrianŢuţuianu  şi directorul LDP Dâmboviţa, Cristian Avanu au făcut o vizită  de lucru în baza de la  Comişani unde se aflau şi cele patru utilaje  recent achiziţionate. LDP Dâmboviţa dispune de stocurile necesare de sare, nisip, material antiderapant şi carburat pentru a interveni în orice moment la acţiunile de deszăpezire: „Aceste utilaje ne sunt de mare folos, mai ales acum în perioada de iarnă. Suntem pregătiţi să intervenim în orice moment. Vreau să vă spun că avem trei trasee pe care nu am reuşit să desemnăm un câştigător al licitaţiei  pentru că nu s-a prezentat nimeni dar noi  vom asigura lucrările de deszăpezire şi pe  aceste tronsoane ”, a declarat directorul LDP Dâmboviţa, Cristian Avanu.

SC LDP SA Dâmboviţa are patru puncte de lucru în judeţ, acestea aflându-se în localităţile: Dragomireşti, Pucioasa, Comişani şi Malu cu Flori, ultimul deservind zona Gemenea – Pucheni – Văleni Dâmboviţa, funcţionând doar pe perioada iernii.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.