Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. RECTIFICARE DE BUGET LA CJ ŞI BANI PENTRU PRIMĂRII !

Autor:

Data: 14 decembrie 2016, 14:57

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară în”Sala Unirii” a sediului administrativ. Au fost prezenţi 21 de consilieri ai PSD şi trei consilieri ai PNL , Teodor Buta,Adrian Stan şi Dănuţ Tică, cu toate că marţi seară, PNL Dâmboviţa a anunţat printr-un cominicat de presă că aleşii județeni ai PNL nu participă la ședința CJ convocată, joi, ora 8:00, în semn de protest față de modul în care s-au alocat fondurile publice. Consilierul judeţean al PNL, Teodor Buta a fost prezent doar la primele două proiecte după care a plecat. Pe ordinea de zi s-au regăsit şi cele două proiecte care au vizat rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2016 şi respectiv repartizarea la bugetele locale ale comunelor,oraşelor şi municipiilor a influenţelor rezultate din rectificarea bugetului de stat, pe anul 2016. Cu suma de 4.415 mii lei a fost rectificat bugetul local al judeţului la venituri reprezentând ,,sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul judeţelor. Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2016 a fost aprobat cu 20 de voturi pentru, o neparticipare la vot a consilierului Alin Manole şi două voturi împotrivă din partea consilierilor PNL, Adrian Stan şi Dănuţ Tică.
Consilierii judeţeni au aprobat şi repartizarea, pe anul 2016, a sumei de 3.666 mii lei reprezentând ,,sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale” . Consilierul Dănuţ Tică a întregat pe ce criterii s-a făcut această repartizare , fiind primării care nu au primit niciun leu. Foarte clar a explicat acest lucru, vicepreşedintele CJ, Alexandru Oprea. În completare a venit cu explicaţii şi Adrian Ţuţuianu.
Proiect de hotărâre privind repartizarea la bugetele locale ale comunelor, oraşelor şi municipiilor a influenţelor rezultate din rectificarea bugetului de stat, pe anul 2016 a fost aprobat cu 21 de voturi pentru şi două voturi impotrivă din partea consilierilor PNL, Adrian Stan şi Dănuţ Tică.
Şi celelalte proiecte de pe ordine de zi au trecut fără probleme.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.