JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Direcţia Silvică Dâmboviţa la ora bilanţului,anul 2016 plin de realizări

Autor:

Data: 13 decembrie 2016, 16:46

Anul 2016 a fost un an foarte bun, cu realizări foarte mari pentru Direcţia Silvică Dâmboviţa. Au fost realizaţi toţi indicatori, chiar depăşiţi. Directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, Costel Preda a făcut bilanţul la 11 luni. Nu în ultimul rând, directorul Costel Preda a spus că în anul 2016, s-a înregistrat o scădere semnificativă a furturilor de material lemons, subliniind buna colaborare dintre instituţia pe care o conduce, Poliţie, Jandarmerie şi Garda Forestieră.
Mai mult, Direcţia Silvică Dâmboviţa şi-a pegătit şi agenda priorităţilor pentru anul 2017. În primăvara anului 2017, directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, Costel Preda a spus că speră să înceapă lucrările de asfaltare la drumul forestier de la Zimbrăria Neagra, investiţie cu bani de la UE, în valoare de 1,5 milioane de euro.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google