JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgovişte: VOT pentru o Românie puternică, pentru  un Parlament eficient,pentru candidaţii cu proiecte concrete, pentru o Românie mai bună, pentru  o şansă a României şi pentru o  Românie condusă prin proiecte serioase

Autor:

Data: 11 decembrie 2016, 13:58

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu,fostul minstru al Muncii Rovana Plumb şi fostul minstru de Externe, Titus Corlăţean au votat la Secţia de votare din cadrul Liceului nr.2 din muncipiul Târgovişte. Adrian Ţuţuianu  a spus că a votat pentru o Românie puternică şi o Românie a tuturor românilor.Rovana Plumb a spus că a votat pentru  un Parlament eficient şi responsabil faţă de cetăţenii României. Titus Corlăţean a ţinut să sublinieze că a votat pentru un Parlament mai profesionit şi pentru un Guvern al României şi al românilor.
 Primarul Târgoviştei, Cristian Stan: Am votat candidaţii care sunt alături de comunitatea municipiului Târgovişte  
Primarul municipiului Târgovişte  a mers la urne iar votul l-a dat candidaţilor care sunt alături de comunitatea municipiului Târgovişte  şi care au venit cu proiecte concrete.
Viceprimarul Târgoviştei, Carmen Holban: Am votat pentru o Românie mai bună
Cu încredere şi speranţă , viceprimarul Târgoviştei, Carmen Holban a votat pentru o Românie  mai bună şi în care românii să fie respectaţi
Oana Vlăducă: Am votat o şansă a României
Optimstă şi încrezătoare, Oana Vlăducă a votat pentru o şansă a României  şi a subliniat că România este a românilor.
Liviu Stoica: România trebuie să fie condusă prin proiecte serioase
Nu în ultimul rând, Liviu Stoica  a votat pentru o Romaine care să fie condusă prin proiecte serioase.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google