JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Pe Valea Dâmboviţei, vot fără probleme şi  pentru o Românie curată

Autor:

Data: 11 decembrie 2016, 19:53

Şi în localităţile de pe Valea Dâmboviţei, procesul electoral s-a desfăşurat  fără probleme. În comuna Dragomireşti, oamenii au ieşit la vot cu speranţa de mai bine. Chiar, edilul Dragoş Vlădulescu ne-a spus că a votat pentru o Românie curată, pentru o Românie a românilor şi pentru un Guvern care să ţină cu poporul român: “Am votat pentru o Românie curată, pentru o Românie a noastră şi pentru un Guvern care să ţină cu poporul român. „, a afirmat primarul Dragoş Vlădulescu.

Vot fără probleme la Cândeşti

Din total de  1013  alegători, câţi sunt înscrişi la secţia noastră  au votat până la ora 16:00 un număr de 360 de persoane, procentul fiind de 35%. Incidente nu au fost”, a declarat Raul Pavelescu, preşedinte Secţia de votare 171, comuna Cândeşti.

Dâmboviţenii  îşi aleg parlamentarii pentru următorii patru ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google