Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primul Club al Pensionarilor  din municipiul Târgovişte  a fost dat în folosinţă

Autor:

Data: 6 decembrie 2016, 19:02

  •  
  •  
  •  

Primul Club al Pensionarilor  din municipiul Târgovişte a fost finalizat şi inaugurat . Clubul Pensionarilor din microraionul VI,  este primul obiectiv de acest gen din oraş  care s-a amenajat  pe structura  unui fost punct termic şi are o valoare de 440.000 de lei.  Clubul Pensionarilor nu  este numai un spaţiu unde târgoviştenii de vârsta a treia îşi pot petrece timpul liber, ci şi un complex de servicii medicale care să vină în sprijinul pensionarilor din oraş. Poate beneficia de ceea ce oferă acest club orice pensionar din municipiul Târgovişte, indiferent de valoarea veniturilor, şi care nu suferă de boli contagioase.clubul-pensionarilor

Edilul Cristian Stan  are în plan să continuie această activitate şi, în următoarea perioadă , să mai reabiliteze câteva puncte termice, care să aibă în final aceeaşi destinaţie, de Cluburi ale Pensionarilor:

Vreau  să vă mulţumesc  pentru prezenţă  la acest eveniment prin care marcăm  finalizarea primului Club  al Pensionarilor din Târgovişte. Dumneavoastră, seniorilor vă este dedicată această  investiţie, este primul dintr-o serie pe care noi vrem să o realizăm  în municipiul Târgovişte, astfel încât  fiecare cartier să aibă o astfel de investiţie  în viitor… Clubul Pensionarilor din municipiul Târgovişte  este un proiect pilot pe care  pe care Primăria Târgovişte  a reuşit să-l ducă la bun sfârşit. Valoarea investiţiei  este undeva la 440.000 de lei . Este o investiţie făcută prin schimbarea  destinaţiei  unei foste centrale termice…”, a declarat primarul Cristian Stan.clubul-pensionarilor-targoviste

 Prezent la evenimentul de inaugurare, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a ţinut să felicite executivul primăriei  dar şi consilierii municipali:

Mă bucur că astăzi, într-un moment cu încărcătură  sufletească, inaugurăm un obiectiv de care Târgoviştea  avea nevoie. Felicit pe domnul primar şi consilierii locali care au avut ideea de a realiza  această iniţiativă  şi pe care au finalizat-o într-un timp foarte scurt…”, a afirmat Adrian Ţuţuianu.

Au mai fost prezenţi la eveniment: viceprimarul municipiului Târgovişte, Carmen Holban, city managerul Liviu Stoica, consilierul judeţean Claudia Gilia, consilierii municipali Oana Vlăducă şi Cătălin Rădulescu, deputatul Rovana Plumb, directorul DAS Târgovişte, Marcela Iordache  şi nu în ultimul rând pensionarii  targovişteni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.