JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Pucioasa a depus în ultimele săptămâni două proiecte la ADR SUD Muntenia

Autor:

Data: 4 decembrie 2016, 10:52

Noua admnistraţie a oraşului Pucioasa, condusă de primarul Constantin Ana, este preocupată de atragerea fondurilor europene prin intermediul cărora se realizează investiţii importante ce contribuie la dezvoltarea oraşului.ana constantin
Zilele trecute Primăria Pucioasa a depus, la sediul ADR SUD Muntenia, al doilea proiect european finalizat în ultima lună de zile. A fost depus un nou proiect, pe AXA prioritară 7, prioritatea de investitii 7.1.
Denumirea proiectului este ” Dezvoltarea Infrastructurii Turistice în statiunea Balneoclimatică Pucioasa. Valoarea totală a proiectului este de aproape 5 milioane de euro, contributia Primăriei Pucioasa fiind de 2% si are ca obiectiv reabilitarea a opt străzi din zona centrală, o investitie imensă în cartierul Pucioasa Sat, amenajarea fostului parc de la gară si crearea unui mic parc în zona stadionului.proiecte-pucioasa
Pe 15 noiembrie , admnistraţia de la Pucioasa a mai depus un proiect pe AXA prioritară 3, având ca obiect “Reabilitarea termica a trei blocuri situate pe str Avram Iancu “- fiind singura localitate din județul Dâmboviţa ce a depus un astfel de proiect.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google