Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă,Crucea Roşie Dâmboviţa prin programul „Banca de Alimente”,  va aduce o bucurie copiilor  şi familiilor nevoiaşe

Autor:

Data: 29 noiembrie 2016, 15:45

  •  
  •  
  •  

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Dâmboviţa îşi intensifică eforturile pentru a fi alături de persoanele cu o situaţie materială precară şi cu o vulnerabilitate socială crescută, din comunitate. În acest sfârşit de an 2016, prin intermediul programului „Banca de Alimente”,  va sprijini cu pachete alimentare, sute de oameni aflati în evidenţa filialei şi a Direcţiei de Asistenţă Socială, din cadrul Primăriei municipiuluiTârgovişte.

Crucea Roşie Dâmboviţa  şi magazinele partenere de la nivelul întregului judeţ Dâmboviţa  prin programul  „Banca de Alimente” îşi propun să aducă o bucurie copiilor  şi familiilor nevoiaşe cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le cadourile de care aceştia au mare nevoie: alimente de bază greu perisabile din care vor putea fi preparate mai multe mese:

 „Vom desfăşura în continuare programul „Banca de Alimente”. Vom organiza câteva acţiui de promovare a acestui program social  în magazinele partenere de pe raza judeţului Dâmboviţa.  Ca în fiecare an, şi anul acesta vom distribui celebrele pachete de Crăciun. Acestea vor merge atât către persoanele defavorizate  cât şi către colindătorii care ne vor trece pragul sediului Crucii Roşii Dâmboviţa. ”, a declarat Raul Pavelescu, Crucea Roşie Dâmboviţa.crucea-rosie-dambovita

Născută din grija de a ajuta, fără discriminare, Crucea Roşie se angajează să prevină  şi să aline suferinţele oamenilor în orice împrejurare. Scopul său este acela de a proteja viaţa şi sănătatea şi de a asigura respectarea fiinţei umane.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.