Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. DJ 701, sectorul  Corbii Mari- limită judeţul Teleorman a fost modernizat şi inaugurat

Autor:

Data: 28 noiembrie 2016, 17:09

  •  
  •  
  •  

Un alt obiectiv de investiţii extrem de important pentru zona de sud a judeţului a fost finalizat şi inaugurat. Este vorba de DJ 701, care face legătura între judeţele Dâmboviţa şi Teleorman, respectiv dintre comunele Corbii Mari şi Gratia. Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, primarul comunei Corbii Mari,  Ionuţ Bănică,  preşedintele CJ Teleorman,  Adrian Ionuţ Gâdea  şi primarul comunei Gratia, Florea Ion.dj-701-corbii-mari-gratia

Lungimea Drumului Judeţean 701 care  s-a  mordenizat este de 8,144  kilometri, s-au reabilitat  două poduri, pod peste râul Neajlov şi pod  peste pârâul Baracu, s-au realizat şanţuri şi rigule betonate, şapte podeţe tubulare transversale, 48 de podeţe tubulare laterale , s-a montat parapet metalic pe o lungime de  750 m  şi 49 de indicatoare rutiere  iar valoarea totală a investiţiei  este  de 10.995.645 de lei. Investiţia  s-a realizat pe Ordonanţa 28/2013.

Până la momentul de faţă  au fost decontate lucrări în valoare de 5.462.536 lei şi mai sunt de decontat lucrări în valoare de 5.533.109 lei, dar din câte ştim  finanţările pe OG 28 au fost sistate de Guvernul Cioloş încă de la sfârşitul lunii septembrie. Lucrările la această investiţie au început în luna februarie a anului 2016 şi s-au finalizat acum. Investiţia s-a realizat foarte repede şi asta datorită faptului că preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, în permanenţă a monitorizat stadiul lucrărilor.

Au mai fost prezenţi la eveniment: Carmen Holban, Oana Vlăducă, viceprimarul comunei Corbii Mari şi localnici.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.