bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Piaţa Unirii din Raionul Ialoveni: Directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Gheorghe Popescu a transmis mesajul CJ  Dâmboviţa cu  ocazia Zilei Naţionale a Tineretului

Autor:

Data: 25 noiembrie 2016, 18:24

  •  
  •  
  •  

Pe 20 noiembrie 2016, Piaţa Unirii din Rainul Ialoveni  a fost gazda unui eveniment cultural  dedicat Zilei Naţionale a Tineretului şi Zilei Internaţionale a Studentului.  La  manifestarea   a făcut parte şi din proiectul ,,Ialoveni  – Capitala Naţională a Tineretului 2016”, cu genericul ,,Oraşul Ialoveni – Oraşul Tinerilor, Oraşul Posibilităţilor”.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Consiliul Raional Ialoveni şi Primăria Ialoveni şi IPNA ,,Teleradio-Moldova”, care a asigurat transmisiunea în direct a evenimentului la postul de televiziune ,,Moldova1”.

 În deschiderea evenimentului ,  nu au lipsit mesajele venite din partea domnului Anatolie Dimitriu, preşedintele Raionului Ialoveni şi  Delegaţiei ,,Crucea Roşie” din judeţul Dâmboviţa. Directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Gheorghe Popescu a transmis mesajul CJ  Dâmboviţa. Pe scenă  au evolut  tinerele  talete ale raionului Ialoveni. crucea-rosie-in-ialoveni-moldova

 Pe data de 15 mai 2015 preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  a semnat înţelegerea de cooperare a Judeţului Dâmboviţa cu Raionul Ialoveni, baza de dezvoltare a unei relaţii de colaborare şi prietenie, bazate pe respect, încredere şi egalitate, acordare de sprijin reciproc în soluţionarea unor probleme de interes comun, în vederea creării oportunităţilor de cooperare în domeniile: social, economic, administrativ şi cultural – educaţional.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.