Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Pe 11 decembrie comuna Malu cu Flori îndrăzneşte să creadă în România, îndrăzneşte să creadă în PSD!

Autor:

Data: 25 noiembrie 2016, 12:44

 •  
 •  
 •  

Comuna Malu cu Flori este o altă localitatea dâmboviţeană unde pe 6 iunie, cetăţenii au decis să facă schimbarea, acordând votul de încredere social-democratului Constantin Ion. Pe 11 decembrie, locuitorii comunei malu cu Flori sunt mult mai motivaţi să pună umărul la instalarea unui Guvern PSD.
Sunt două motive clare cei îi va motiva pe cetăţenii de la Malu cu Flori să îndrăznească să creadă în România, să îndrăznească să creadă în PSD. În primul rând, comuna are nevoie de sprijin din partea unui Guvern PSD, pentru a reuşi să implementeze proiecte şi să se alinieze standardelor europe.
Ani buni, comuna Malu cu Flori a fost condusă de un primar care nici el nu ştia în ce partid se află dar nici nimic nu a făcut în comună. Acum noul primar social-democrat, Constantin Ion are o serie de proiecte însă Guvernul Ciloş după cum ştim le-a întors spatele administraţiilor locale.
Un al doilea motiv ce îi determină pe locuitorii comunei Malu cu Flori să contribuie la schimbarea din 11 decembrie este că lista candidaţilor PSD Dâmboviţa este deschisă de un fiul al comunei, nimeni altul decât preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu . În cadrul unui eveniment de prezentare a candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, s-au dat mesaje mobilizatoare din partea vicepreşedintelui PSD Dâmboviţa, Gabriel Dănuţ Sandu, primarul comunei Voineşti,Oana Vlăducă, candidatul PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor , Titus Corlăţean –candidat pentru enat şi nu în ultimul rând Adrian Ţuţuianu-candidatul PSD pentru Senat.

Lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Senat

 1. AdrianŢuţuianu
 2. Titus Corlăţean
 3. Alexandru Oprea
 4. Luisa Greaca
 5. Liviu Stoica

Lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor

 1. Rovana Plumb
 2. Leonardo Badea
 3. Carmen Holban
 4. Corneliu Ştefan
 5. Oana Vlăducă
 6. Claudia Gilia
 7. Dănuţ Gabriel Sandu-Deputatul de la ţară
 8. Marian Ţachianu
 9. Alin Manole

lansare-psd-malu-cu-flori
La eveniment au mai participat consilieruljudeţean Dan Comănescu şi Claudiu Mănescu. Pe 11 decembrie comuna Malu cu Flori îndrăzneşte să creadă în România, îndrăzneşte să creadă în PSD!

Comandat de PSD Dâmboviţa
Realizat de SC Antena Dâmboviţa Publicistica SRL
Cod mandatar financiar 11160007

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.