Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Târgovişte: Parcare modernizată în  zona străzilor Maior Ion Alexandrescu şi Arsenalului, în spatele Bancpost

Autor:

Data: 23 noiembrie 2016, 11:28

  •  
  •  
  •  

O altă parcare din municipiul Târgovişte a fost modernizată. După zeci de ani,şi locuitorii din zona străzilor Maior Ion Alexandrescu şi Arsenalului, în spatele Bancpost, se bucură de o parcare modernă.parcare-bacpost-cristian-stan

Primăria Târgovişte  a făcut o serie de lucrări de modernizare în zona respectivă. Investiţia s-a realizat din bugetul local. S-au făcut eforturi ca  lucrările de modernizare în această zonă să se termine într-un timp foarte scurt. parcare-bancpost-cristian-stan-2Primarul Cristian Stan alături de viceprimarii Carmen Holban şi Cosmin Bozieru, city managerul Liviu Stoica  şi alţi directori din cadrul primăriei a făcut o vizită de lucru la noul obiectiv de investiţii: „ Parcarea din zona centrală a municipiului Târgoviște a fost finalizată, este vorba de parcarea din spatele Bancpost. Vreau să menționez că această parcare era în programul de reabilitare a fiecărei administrații publice locale de până acum , iată că am reușit în momentul acesta să o finalizăm, într-adevăr era o zonă centrală a municipiului Târgviște iar condițiile de aici erau unele absolut degradante pentru un oraș dintr-o țară membră a Uniunii Europene. Această lucrare a costat undeva la 100.000 lei, dar discutăm aici și de zona unde încă se mai lucrează în momentul de față, în fața băncii. Am terminat relativ repede pentru că nu am avut probleme cu terasamentul și vom continua aceste lucrări pe care le facem pe bugetul public local. Lucrările la această parcare au început în urmă cu aproximativ două săptămâni. Per total, cu suprafața din fața băncii, suprafața este în jur de 2800 de metri pătrați, s-au creat 25 de locuri de parcare, fără zona din fața băncii”, a declarat primarul Cristian Stan.

Programul de modernizare a infrastructurii municipiului Targoviste va continua atât timp cât condiţiile meteo vor permite.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.