Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ionel Petre, candidatul ALDE Dâmboviţa pentru Senat: Copiilor și tinerilor noștri trebuie să le dăm șanse reale la Educație!

Autor:

Data: 23 noiembrie 2016, 7:32

  •  
  •  
  •  

ALDE se prezintă  la alegerile din 11 decembrie  cu un program de guvernare  ce cuprinde  şi un set de măsuri pentru sistemul educaţional românesc.Concret, acest măsuri  vizează creşterea investiţiilor în Educaţie .

ionel-petre

ALDE propune în primul rând  investiţii în modernizarea şcolilor, astfel încât  să nu mai existe şcoli fără autorizaţii sanitare de funcţionare De exemplu,la începutul anului şcolar 2016-2017, la nivelul judeţulu Dâmboviţa, aproape 300 de unităţi de învăţământ nu aveau  autorizaţii sanitare de funcţionare şi avize PSI împotriva incendiilor. Situaţia prezentată de Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa arata clar că 18 şcoli şi grădiniţe nu au întrunit condiţiile până acum pentru a fi autorizate sanitare.

Preşedintele executiv  ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, candidatul ALDE Dâmboviţa care deschide lista pentru Senat  susţine cu tărie setul de măsuri  propus de ALDE pentru sistemul educaţional românesc :

 “  Copiilor și tinerilor noștri trebuie să le dăm șanse reale la Educație! Performanța nu se poate obține în școli în care copiilor le ingheață mânuțele pe pix, cu grupul sanitar în curte, în clase supradimensionate, cu profesori bine pregătiți dar cărora li se pun la dispoziție, doar ocazional, mijloace didactice moderne și cărora nu le este recunoscută munca. Împreună va propun să susținem orice inițiativă publică sau privată în beneficiul Școlii!”, a scris Ionel Petre pe o pagină de socializare.

ALDE are în vedere şi un program pilot pentru înfiinţarea a 110 creşe, dar şi a 120 instituţii After school la nivel de ţară. Aşadar, preşedintele executiv  ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, candidatul ALDE Dâmboviţa pentru Senat   le transmite tuturor dâmboviţenilor ca pe 11 decembrie :” Să redăm România românilor!”.

Comandat de ALDE
Realizat de SC Antena Dâmboviţa Publicistica SRL
Cod mandatar financiar 11160008

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.