Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul  Răzvan Tănase, candidatul PRU Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor: Implică-te!Împreună pentru binele României-Noi suntem români!

Autor:

Data: 23 noiembrie 2016, 7:43

  •  
  •  
  •  

Partidului România Unită susţine cu tărie că absorbția  fondurilor europene reprezintă o şansă pentru România în vederea recuperării decalajelor socio-economice, dar şi pentru a deveni o ţară competitivă în raport cu celelalte ţări membre ale U.E.

prudambovita

Deputat Răzvan Tănase cel ce deschide lista de candidaţi a Partidului România Unită Dâmboviţa  pentru Camera Deputaţilor  a ţinu să sublinieze că fără o abordare pragmatică şi coerentă în accesarea fondurilor europene, România este pe cale să piardă o şansă unică de care beneficiază pentru a deveni un partener puternic şi credibil în actuala construcţie europeană.pru-2

Mai mult, deputat Răzvan Tănase  a afirmat că în vederea deblocării situaţiei existente, Partidul România Unită a  identificat o serie de măsuri urgente care se impun a fi luate:

“ Corelarea absorbţiei cu impactul generat de proiectele aprobate, în cadrul politicilor de dezvoltare regională. Mai precis: selectarea şi aprobarea proiectelor, în funcţie deincadrarea lor în cadrul unor programe coerente de dezvoltare durabilă şi pe termen mediu şi lung.

Realizarea unui sistem de achiziţii clar şi concis, astfel încât să nu mai permită interpretări care să ducă la blocarea derulării proiectelor.

Actualizarea continuă a programelor operaţionale la evoluţiile economico-sociale. Programele operaţionale, în marea lor majoritate, urmăresc obiective secundare, fără impact real în strategiile de dezvoltare sectoriale sau regională.

Eliminarea procedurilor birocratice ce trebuie îndeplinite atât de către beneficiari, cât şi de către Autorităţile de Management, pe parcursul procesului de absorbţie a fondurilor europene.banner-website-pru-01

Crearea unor mecanisme de control şi evaluare unitare, la nivelul Autorităţilor de Management. Multe proiecte s-au blocat din cauza inconsecventei reglemantarilor emise de autorităţile de management cu privire la modalităţile de implementare sau de justificare a diferitelor activităţi, pe parcursul implementării.

Stabilirea unor reglementări care să clarifice clar şi concis: cadrul acum incert de responsabilitate, în cadrul procesului de evaluare şi stabilire a eligibilităţii cheltuielilor şi activităţilor.

Creşterea gradului de profesionalism al personalului din cadrul Autorităţilor de Management. Selecţia personalului pe criterii de competentă, eliminând componenta ponitica din politica de angajare.

Fără o abordare pragmatică şi coerentă în accesarea fondurilor europene, România este pe cale să piardă o şansă unică de care beneficiază pentru a deveni un partener puternic şi credibil în actuala construcţie europeană”, a punctat deputatul  Răzvan Tănase, candidatul Partidului România Unită Dâmboviţa  pentru Camera Deputaţilor

PRU are liste complete de candidaţi în judeţul Dâmboviţa, atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senat. Membrii PRU îl susţin pe Victor Ponta pentru funcţia de prim-ministru al României.

CAMERA DEPUTAȚILOR

Tănase Răzvan Ionuț – deputat, profesia – inginer

Mitroi Leonard Paul – manager

Năstase Adrian Iulian – inginer

Culcer Gheroghe – electronist

Pârău Costel – paramedic

Necșoiu Vasile Sorin – tehnician instalații electrice

Mărăcinaru Constantin- mecanic

Ioniță Marius Cătălin – economist

Grigore Mihaela – inginer

SENAT

Tănăsescu Claudiu – medic

Paraschiv Marcel – profesor

Mîndrican Mihai – inginer

Ștefănescu Florentina Daniela – tehnician mecano-energetic

Mărăcinaru Constantin – mecanic

 

Comandat de PRU. Realizat de SC Antena Dâmboviţa Publicistica, cod mandatar 11160009

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.