Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Municipiul Târgovişte  va avea primul “Centru de cercetare în domeniul vehiculelor electrice” din România

Autor:

Data: 21 noiembrie 2016, 18:59

  •  
  •  
  •  

Municipiul Târgovişte  va avea primul “Centru de cercetare în domeniul vehiculelor electrice” din România. Concret, este vorba  despre un proiect pilot  la Târgovişte ca rezultat al colaborării dintre Universitatea ”Valahia”  Târgovişte si Primăria Municipiului Târgoviște.  cristian stanAcesta este primul pas pe care-l va face municipiul Târgovişte în concordanță cu strategiile şi politicile europene privitoare la vehiculele electrice:

Pe ordinea de zi a şedintei Consiliului Local Municipal Târgovişte din data de 25.11.2016 se află înființarea primului “Centru de cercetare în domeniul vehiculelor electrice” din România, rezultat al parteneriatului dintre o administraţie publică locală şi o instituţie de învăţămant superior.Principalul obiectiv al proiectului va consta în realizarea de prototipuri de vehicule electrice pentru agrement și/sau transport de persoane (această categorie incluzând carturi electrice, vehicule electrice de agrement, vehicule electrice pentru transport persoane), alături de crearea unei infrastructuri ce stă la baza aderării Municipiului Târgoviște la un oraş guvernat de conceptul de SMART CITY!

Concret, Universitatea ”Valahia” din Târgoviște va susține prin profesorii, studenții și specialiștii săi activitatea educațională și de cercetare, iar Primăria municipiului Târgoviște va asigura fondurile necesare pentru construcția și dotarea centrului.

Acest parteneriat coincide cu realizarea primelor acțiuni concrete de modernizare a municipiului Târgoviște în concordanță cu strategiile și politicile europene privitoare la vehiculele electrice”, a scria primarul Cristian Stan pe pagina sa de socializare

În urmă cu peste 30 de ani la Târgovişte a fost construit un cartodrom, care, la momentul respectiv a găzduit chiar şi competiţii naţionale de profil. Primăria Târgovişte  şi-a trecut pe agenda de lucru şi un proiec t ce vizează o nouă pistă destinată iubitorilor acestui sport.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.